2777
2789
عنوان

بچه ها من نی نی دخمل میخام

393 بازدید | 23 پست

۲۰سالمه ی پسر ۶ماهه دارم الان یکی از اشناها عکس دخترشو گذاشته بود پرو خیلی ناناز بود دلم خاس شوهرمم دوس داره میخام اقدام کنم برا دومی 

چ چیزایی رعایت کنم ک نی نی دخمل شه؟تجربیانتونو بگید لطفاااا😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان 😮😮😮بچت ۶ ماهشه خیلی زوده عزیزم واقعا سخته عجله نکن بذار حداقل ۴ یا ۳ سالش بشه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

زود دخترم یکم به بدنت استراحت بده 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

تجربه من میگه فقط بسپر ب خدا صلاح هرچی باشه همون میشه 

ب رژیم و این چیزام اصلا اعتقاد ندارم چون تو اشناها زیاد دیدم ک انقدر سختی کشیدن خرج کردن اخرشم نتیجش برعکس شده 🙁🙁🙁🙁 خودتو خسته نکن عزیزم 

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤
عزیزم من دوستم امتحان کرد شما هم انجام بده انشالله بشه  خودت غذاهایی ک طبع سرد دارن بخور و این ...

فقط خودشون غذاهای طبع سرد بخورن 

همسر نیاز نیست؟؟؟ 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

زوده ینی 😄

خیلی زوده احساسی کاری نکن عزیزم من دخترم ۴ سالش بود باردار شدم واقعا سخته پدرم درومد بهش یاد بدم کاراشو خودش انجام بده بچه ۶ ماهه یا یه ساله چی می فهمه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

هر شب یه تاپیک اینطوری داریم واقعا خجالت آوره که آدم مادر یک بچه باشه بعد بگه پسر فلانی یا دختر فلانی رو دیدیم دلم غش رفت و خواستم.مگه میشه مادر باشی و با دیدن بچه دیگری دلت غش بره.بعدم مگه عروسکه؟واقعا جای تاسف و جخالت داره که آرزوهای دنیوی مونو با تولد یه بچه که موجود خارق العاده ای هست که جنسیت اش هیچ اهمیتی نداره قاطب کنیم

ن عزیزم خودش تنها  نیاز نیس همسر رعایت کنه

من شنیدم مرد باید بیشتر رعایت کنه چون اسپرم خیلی تاثیر داره 😍

منم انشاالله برای بعدي اوه خدا خواست رعایت میکنم برای دخمل 😍

هر شب یه تاپیک اینطوری داریم واقعا خجالت آوره که آدم مادر یک بچه باشه بعد بگه پسر فلانی یا دختر فلان ...

😕😕

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭