بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان 😮😮😮بچت ۶ ماهشه خیلی زوده عزیزم واقعا سخته عجله نکن بذار حداقل ۴ یا ۳ سالش بشه
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
عزیزم من دوستم امتحان کرد شما هم انجام بده انشالله بشه خودت غذاهایی ک طبع سرد دارن بخور و این ...
فقط خودشون غذاهای طبع سرد بخورن
همسر نیاز نیست؟؟؟
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
خیلی زوده احساسی کاری نکن عزیزم من دخترم ۴ سالش بود باردار شدم واقعا سخته پدرم درومد بهش یاد بدم کاراشو خودش انجام بده بچه ۶ ماهه یا یه ساله چی می فهمه
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
هر شب یه تاپیک اینطوری داریم واقعا خجالت آوره که آدم مادر یک بچه باشه بعد بگه پسر فلانی یا دختر فلانی رو دیدیم دلم غش رفت و خواستم.مگه میشه مادر باشی و با دیدن بچه دیگری دلت غش بره.بعدم مگه عروسکه؟واقعا جای تاسف و جخالت داره که آرزوهای دنیوی مونو با تولد یه بچه که موجود خارق العاده ای هست که جنسیت اش هیچ اهمیتی نداره قاطب کنیم
من شنیدم مرد باید بیشتر رعایت کنه چون اسپرم خیلی تاثیر داره 😍
منم انشاالله برای بعدي اوه خدا خواست رعایت میکنم برای دخمل 😍