ببین هفت شنبه بعد از نماز ظهر اگر میتونی بگی کسی بیاد روضه بگیری که هیچی اگر نه روضه حضرت مسلم و دانلود کن خودت بشین گوش کن نه بزاری کارتو بکنی عین روضه گریت بگیره گریه کنی تا ۶ شنبه این کار و میکنی هفتمی و خونه جدیدت میخونی با جعبه شیرینی پخش میکنی من واقعا شنیدم همه انجام دادن تموم نشده تو خونه جدیدشون بودن ان شاالله حل میشه منم مثله شما تازه امروز شروع کردم
ببین هفت شنبه بعد از نماز ظهر اگر میتونی بگی کسی بیاد روضه بگیری که هیچی اگر نه روضه حضرت مسلم و دان ...
واقعا یعنی جواب میده؟
امروز چندشنیه بودیم؟
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
انشالله که جواب میده من چندبارخواستم تاپیک بزنم بعدپشیمون شدم ازخدامه جمع بشیم باهم بخ ...
یه تاپیک بزن تگمون کن هرروز بخونیم انشالله
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ناشکری نکن عزیزم منم ناامیدم ازخونه خریدن ولی بعضی وقتا که فک میکنم میگم دوتافرشته داده اول دیگه چی میخام قرار نیست که همشو یهویی بده توکلت بخدا باشه کم کم جور میشه ..