2777
2789
عنوان

تومور مغزی

11445 بازدید | 49 پست

بچه ها کسی بود تومور مغزی عمل کرده باشه خوب شده باشه 

پارسال داییم به علت تومور مغزی فوت شد بدون هیچ علائمی فقط سرش درد گرفت رفت بیمارستان و همونجا بعد از چند روز فوت کرد😔 

حالا دایی دیگم هم سرکار تشنج کرد بردنش MRI الان مامانم از دکترش برگشت گفته تومور داره مامانم هلاک شد انقد گریه کرد میگه دکتر گفته عمل باید بشه تا الان حتی سردردم نداشته سالمه سالم توروخدا شما دیدین عمل کنن خوب بشن دکترش گفته وضعش خوب نیست و عملشم پنجاه پنجاهه بخدا انصاف نیس😭😭😭

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

وای برات دعا میکنم گلم😔

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا شفاشون بده چند سالشونه

۳۷ بابا زن نگرفته هنوز تازه امسال گفت میخوام ازدواج کنم😭😭😭

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

بله یه خانومی از فامیلای همسرم .

چندتا عمل کرده . حتی قط امید کرده بودن دکترا که اخرین عملش زنده بمونه یا ن 

ولی خداروشکر حالش بهتره 

اینم بگم خیلییییی خرج کردن 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
وای برات دعا میکنم گلم😔

فدات عزیز به مادربزرگم نگفتیم بفهمه درو از جون دق میکنه اخه اون داییم هم ۳۸ سالش بود😔😔😔

نه متاسفانه دو نفر از اشناهامون عمل کردن فلج شدن. ان شالله داییت خوب بشه

وای خدا

بله یه خانومی از فامیلای همسرم . چندتا عمل کرده . حتی قط امید کرده بودن دکترا که اخرین عملش زنده بم ...

خداروشکر  دکتر خوب میشناسین؟

خدا شفاشون بده😔 مادر منم تومور داشت البته عمل کرده ولی الان ۶ ساله داره دارو میخوره و تحت نظر پزشک ...

ممنون عزیزم

خدارو صدمرتبه شکر تنش سلامت

دکترشون کی بود

مادر شوهرمنم تومور داشتولی سردرد میگرفت .وتشنج کرد رفت دکتر بهش گفتن تومور داره از نوع بدحیمش عملش کردن .بعد از عما تکلمشو از دست داد ویه طرفه بدنش لمس شد بردن رادیو تراپی وبعدش شیمیدرمانی خوب نشد دکتر گفته بود سه ماه میمونه .پنج سال تو رختخواب بود .بعدشم دیگه اصلا غذا نمیخورد چیزی متوجه نمیشد .بنده خدا بهد از پنج سال عذاب کشیدن فوت شد .خدا بیامرزدتش زنه خیلی خولی بود .انشالله که داییه شما خوب بشه .چون یکی از همسایه هایه مامانم داشت عمل کرد خوب شد الان پانزده ساله یه سردردم نگرفته.