2777
2789
عنوان

تومور مغزی

| مشاهده متن کامل بحث + 11451 بازدید | 49 پست
روزا جان از وضعیت داییت چه خبر؟! بهترن؟! وااییییییییی اصلا نمیدونم این مریضی لامصب چیههههههه ...

سلام عزیزم ممنون که پیگیر شدی 

عزیز ما دو هفتس عملش کردیم یعنی بگم از اولشم بهتره دروغ نگفتم دکترش عالیییی بود یعنی محشر بود دکتر گیو شریفی بهترین متخصص جراحی مغز و اعصاب 

وای خیلی ناراحت شدم ولی گلم ناامید نباش این دکتر که میگم ببرش یعنی معجزه میکنه باور کن من داییمو دکتر شهر خودمون گفت میمیره انقد حرفای منفی زد که ما باور کردیم از عمل بیرون نمیاد ولی این دکتر به قدری ماهرانه عمل کرد حتی اون لکنت بعد عملم دایی من نداشت خودش راه میرفت حرف میزد!!

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
سلام عزیزم ممنون که پیگیر شدی  عزیز ما دو هفتس عملش کردیم یعنی بگم از اولشم بهتره دروغ نگفتم د ...

الان حال داییت خوبه خوبههه؟؟؟؟

هیییچ مشکلی ندارن؟؟

نمیدونم والا من تعریف شنیدم بدگویی هم شنیدم اینکه بااخلاق نیستن و خوب عمل نمیکنن ولی تعریفم زیاد شنیدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان حال داییت خوبه خوبههه؟؟؟؟ هیییچ مشکلی ندارن؟؟ نمیدونم والا من تعریف شنیدم بدگویی هم شنیدم این ...

نه خداروشکر هیچ مشکلی نداره

گلم باور نکن ما خیلی سخت گیریم ولی این دکتر که میگم فوق العاده بود اتفاقا شوخ و خوش برخورد رفتار میکرد خودتون یه سر برین مطبش صحبت کنید دیگه بنظرم کسی که عضو انجمن جراحان مغز امریکاست تعریف نداره!!

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
سلام عزیزم ممنون که پیگیر شدی  عزیز ما دو هفتس عملش کردیم یعنی بگم از اولشم بهتره دروغ نگفتم د ...

سلام .الان حال داییتون چطوره .خواهر منم تومور مغزی بدخیم داشت پارسال برج دو عمل کردن خوب بود .چند روزی میشه بدن درد گرفته همش میگه کل بدنم درد میکنه به زور راه میره.بعد عمل خیلی خوب شده بود دو هفته هس حالش بد شده