یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی میگردی. اما نمیدونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی تعریفشو شنیدم ولی گرونه رفتم روغن کرچک و بادوم گرفتم 😂 اگر پول داری حتما بخر
کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :) اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست
من زدم خوب بود ناحق نگم ولی بعد این که استفاده نکردی مژه هات میریزه و کم پشت تر از مژه های اصلی خودت میشه
اخه با این محلول ها داری مژه رو مجبور به رشد میکنی
یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی میگردی. اما نمیدونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀
خیلی تعریفشو شنیدم ولی گرونه رفتم روغن کرچک و بادوم گرفتم 😂 اگر پول داری حتما بخر
من خریدم قطع کنی بدتر میشه از قبل نمی ارزه و اینکه من چشامو خشک کرد
همچین گرون هم نیست قیمتش. ابجی من برای ابروش رو استفاده کرد ۲دوره ولی چه فایده که بعد قطع مصرف همون طوری مثل قبلش شد ابروهاش. الان داره تقویتی لدورا میزنه ، هرچند من از این مارک خوشم نمیاد و چشمم اب نمیخوره.