2777
2789

خانم ها من قبلا فوق العاده طبعم گرم بود یه دونه گردو میخوردم جوش میزدم هیچچچچچچ وقت سردیم نمیشد انقدر غذاهای سرد پشت سر هم میخوردم اهل نبات و اینا نبودم

الان باردارم تا غذای سرد میخورم حالم بد میشه باید ۴ تا لیوان چایی نبات بخورم

میشه از رو این علامت گفت نی نی چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی ب جنسیت نداره عزیز .چرا هرچی ک میشه ب جنسیت ربط میدید😀😀ویارهای هر شخص با توجه ب طبع و سیستم بدنشه .وگرنه ب جنسیت ربط نداره

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
چ ربطی داشت     واسه قلب نرفتی هنوز؟؟ اگه رفتی ضربان چند بود؟! میگن سرد باشی دختره،طبعت ...

ن بابا الکیه من سرد بودم پسر بود

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
میگم‌که الکین این حرفا هر کس یه طوره 

اره منو هرکی میدید میگفت تو بچه اول و اخرت دختره از بس سردی و سردی میخوری ..خودمم مطمعن بودم بچم دختره ولی نبود

[QUOTE=181091689]اره منو هرکی میدید میگفت تو بچه اول و اخرت دختره از بس سردی و سردی میخوری ..خودمم مطمعن بودم بچم دخت ...[/QUO

هر چی خدا بده فقط سالمو سلامت باشن واقعا   

عزیزم‌مشکل شوهرتون چیه ببخشید فقط کنجکاو شدم دوست ندارید نگید