2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم....

238 بازدید | 21 پست

دوستان من ی مشکلی دارم

ی مانتو شوهرم خرید برام ولی راضی نبود چون کوتاه بود ولی خودم خیلی دوسش داشتم و بیرون نمیپوشیدم فقط مجالس...خاهرشوهرم از اول باین چشم داش همش میومد میگرف میبرد بیرون میپوشید...من اوایل رودروایسی داشتم میدادم بهش...بعد ی مدت گف بده برای خودم من ندادم ولی شوهرم جلوش گف بده بهش منم ناچارن و با ناراحتی دادم بهش...الان هروقت میاد خونمون یا بیرون میبینم مانتومو پوشیده ی حس بدی دارم ...چشمم دنبالشه...شوهرم میگه یه مانتو دادیا ....ولی من دوسش داشتم...بنظرتون من حساسم 

امان از چرخ و فلک روزگار ......زمین گرده ....حواست باشه

اره ولش دیگه 

هزار مرتبه شکرررررت ب خاطر هدیه ای ک‌بهم دادی تا آخر عمر مدیونتم خودت مواظبش باش تو روز تولد حضرت معصومه بی بی چکم مثبت شد ١٢تير صداي قلب كوچولوشو شنيدم الهي فدات شم آروم جونم خدایا خودت دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمییین😍 قلبای مچاله شده ی زیادی رو دیدم ک خدا نجاتشون داده خدایا عهدی ک تو سختی و ناراحتی باهات بستمو تو خوشی شادی نمیشکنم 🥺زمانی دستمو گرفتی و ارزومو براورده کردی ک از همه عالم و ادم بریده بودم شده بودم ی ادم تنها فقط ورد زبونم بود من ب دنیا اومد ک نحس بمیرم امیدی ب ادامه زندگی نداشتم مث هميشه دستمو گرفتي 😻و او خداوند ناممكن هاست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وا خواهر شوهرت چقد پرووعه اه اه بدم میاد انقد از کسی لباس قرض بگیری و بپوشی مخصوصا مانتو که خصوصی هم حساب میشه 

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 

اگه خیلی دوسش داری برو مثلش بخر

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
مانتو نداره جز همین؟ بعدشم برو یه مانتو خوشگل تر بخر ، من باشم کسی دو بار لباسم رو قرض بگیره دیگه نم ...

نمیدونم چشمم دنبالشه...دوس نداشتم بدمش...همش ناراحتم

امان از چرخ و فلک روزگار ......زمین گرده ....حواست باشه

من هیچوقت لباساایی که باب غیرت شوهرم نیستنو نمیپوشم. معتقدم همونجور مه اگه مرد به دل زن نره از چسمش میفته زنم اگه به دل شوهرش نره میفته. بجای ناراحتی بگو بجای اون مانتو یکی که پسندت باشه برام بگبر

مگه یه مانتو چند وقت و چند بار میپوشید؟؟؟ 

طلا که ندادی ، نهایت یکی دوسال دیگه میپوسه بلاخره از مد می افته و ...

اما کاره همسرتون اصلا نپسندیدم بهش بگو حقی ندار ی از کیسه من و مال من به بقیه ببخشی😒

کاربریم واسه سال ۹۶ بود بخاطره پشه کش خیلی غم انگیز پر کشید😂                                                                                      خانمها وقتی زحمت میکشم واستون پستی میزارم ، یا پستتون رو ریپلای میکنم ،ریپ نمیکنی نکن اماااا یه  لایک ریز بکن لطفاً، بفهمم خوندی ،فک نکنم وقت گرانبهام بخاطرت به چوخ رفته!!!  مچکرم😊