2777
2789
عنوان

به نظر شما من اشتباه میکنم

86 بازدید | 13 پست

دپتا بچه ی کوچیک دارم یکی شش ساله یکا چها ماهه شوهرم همش توقع داره خانوادشو دعوت کنم میگم بچه کوچیکه اذیت میشه میگه بده اونا نگه دارن منم کرونا میترسم بچه رو بدم به کسی اخه اونا همش میرن مهمونی واصلا رعایت نمیکنن حالا من ادم بدی هستم خانواده ی من هم اینجا نیستن 

چند بار درسال دعوت میکنی؟؟ هم خانواده خودتو هم اونا رو؟؟ الان که کروناست حق داری اگه نبودو می ...

خانواده من که راهشون دوره هروقت بیان چند روز میمونن تازه کلی هم وسیله میارن ولی خانواده شوهرم هروقت بتونم دعوت میکنم ولی اصلا تو بارداریم بهم کمک.نکردن حتی روزی حالم خیلی بد بود میدونست نیومد بهم سر بزنه مثلا امروز گفتم غذا بگیریم بریم اونجا بخوریم میگه نه باید اونا بیان اینجا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دیگه خوبه

الان گیر داده باید دعوتشون کنی منم گفتم نه اخه یبار نشده بیان به نوه هاشون سر بزنن فقط باید بیان بخورن اماده بزار جلوشون چند روز مجبور بودم رفتم خونشون هرروز مادرشوهرم یا سرش درد میکرد یاکمرش منم باهاش حرف میزدم کم محلی میکرد اخره جوری باحرف فهموند که برین خونتون 

به نظرم اگه رفت وآمد دارید دیگه فرق انچنانی‌ نمیکنه‌ بگی‌ میان و میریم ‌ولی نمیزارم‌ به بچه دست بزنن ...

من نمیرم اونا همه جا میرن شوهرم اصلا کرونارو جدی نمیگیره میگه همرو دعوت کنیم 

الان گیر داده باید دعوتشون کنی منم گفتم نه اخه یبار نشده بیان به نوه هاشون سر بزنن فقط باید بیان بخو ...

نه بابا اینا رو نگو بهش فقط بگو مناسبت باید داشته باشه یه هفته دیگه عیده دعوت میکنیم (ما عید می کنیم) فقط آتو نده دستش دعوا شه

نه بابا اینا رو نگو بهش فقط بگو مناسبت باید داشته باشه یه هفته دیگه عیده دعوت میکنیم (ما عید می کنیم ...

حالیش نمیشه اخه عید همه جامیرن همه میان خونشون من میترسم از کرونا وگرنه غذا درست کردن که کاری نداره