2777
2789
عنوان

برنج

103 بازدید | 9 پست

سلام.یه سوال دارم شاید بنظرتون خنده دار باشه.اما خب این سوال چندروزه تو ذهنمه شایدم دارم اشتباه میکنم.بنظرتون برنج ها تو چاق کردن یا لاغرکردن باهم فرق دارن؟؟قبلا برنج طارم استفاده میکردم احساس میکنم بیشتر چاق میکرد.اما جدیدا عنبربو ارزونشو گرفتم احساس میکنم زیاد کالری نداره؟؟؟؟طعم خوبی هم نداره و سفته.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره برنج ایرانی کلا چاق کننده س ولی این برنج خارجیا ن چاق نمیکنه . هرچی برنج بهتر باشه پروتیین بیشتر ...

پس اینطوره.چون خیلی میخورم اما زیاد چاق نمیکنه.کیفیتشم خیلی پایینه یعنی بسختی میشه خورد

سلام و عرض ادب.

به صورت کلی تفاوتی ندارن. برنج های سفید کلا ارزش های غذاییشون نسبتا یکسانه. اون قدری فرقی نیست که بگیم اون یکی لاغر میکنه یا اون یکی چاق.

هرچند که برنج ها در حالت عادی چاق کننده نیستن. مگر اینکه به شکل بی رویه مصرف بشه. 

ولی برنج های قهوه ای، گزینه بهتری نسبت به سفید برای چاقی هستن. معمولا ورزشکارها و افرادی که به رژیم غذایی دارن هم از برنج قهوه ای استفاده میکنن. حتی برنج قهوه ای نسبت به سفید، برای دیابت هم بهتره.

من ابوالفضل قلی نژاد و مدیر سایت "فروشگاه خرید برنج" هستم. توی نی نی سایت، میخوام تا اطلاعات خودم درباره برنج رو به اشتراک بزارم و سوالات مرتبط با برنج رو پاسخ بدم.