2821
2789
عنوان

زیبایی صورت

229 بازدید | 19 پست

سلام خانوما من چند سالی به عنوان کاربر خاموش فعالیت میکردم و از همین یک ساعت پیش تصمیم گرفتم ثبت نام کنم 

حالا میخوام تجربه های خودمو از جوش صورت براتون بنویسم 

ممکنه تو بعضی از گفت و گو ها هم نظر نباشیم گلم پس نیاز نیس به هم توهین کنیم و دل هم دیگه رو بشکونیم .صرفا باید با موضوع تفاوت در نظر ها کنار بیایم 🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لایکم میکنید مهربونا

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤

خب اول اینکه من خیلی صورتم جوش میزد 

و تنها کاری که میکردم استفاده از صابون های ضد جوش بود 

ممکنه تو بعضی از گفت و گو ها هم نظر نباشیم گلم پس نیاز نیس به هم توهین کنیم و دل هم دیگه رو بشکونیم .صرفا باید با موضوع تفاوت در نظر ها کنار بیایم 🩷

تجربه من بعد از 9 سال جوش ارثی که هیچ جوره با مراقبت و روتین نمیرفت:

تحت نظر دکتر یک دوره راکوتان مصرف کردم

الان عالی شد پوستم

چون تحت نظر دکتر بودم و مدام آزمایش میدادم و مراقب بودم عوارضی پیش نیومد خدا رو شکر

پوستم صاف و شفاف شده 😊

يا زعلان يا زعلان❤️خليت قلبي حيران💔ماقلت لك ياحبيبي🪐بطل دلع من زمان🌝.  🎼 نحنا نتيجةماضينا شخصيتنا بكل شي فینا 🌷کان نفسي اهرب من كلامهم 😿 خوفت امشي لياخدوا بالهم💔ولو مشيت هيبان عليا🍃 واخاف لضعفي يبان في عيني 👁️ يا ارض انشقي وابلعيني🌎🖤قبل ما يبان اللي فيا🙂🙃.     🎼لو کان ده حب یاویلی منه🤍لوکان ده ذنبی ماتوب عنه🧚🏻‍♀️لو کان نصیبی اعیش فی جراح 💘حاعیش فی جراح❣️.... 🎼عايشه حالة حب معاك واخدانى🌹 وصعب انها تتكرر تانى💖 وبعيشها لو انت بعيد او قدامی🦋🦋

ولی دیدم فایده نداره پس تصمیم گرفتم که یه روتین برای پوستم انتخاب کنم 

اول اینکه رفتم یه فیس واش مناسب پوستم گرفتم 

که دوبار در روز استفاده میکنم 

دوم اینکه یه تونرم گرفتم که بعد ازینکه صورتمو میشورم با پنبه روی صورتم میکشم که میتونین از یخ یا گلابم استفاده کنید 

و یه کرم ضد جوشم خریدم که واقعا تاثیر داشت اسمشم اردنه Arden حدود ۴۰ گرفتم و روزی دوبار میزنم 

2825
2823
2791
2779
2792