_setiwbbb مدیر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 499 عنوان زیبایی صورت | مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 19 پست سلام خانوما من چند سالی به عنوان کاربر خاموش فعالیت میکردم و از همین یک ساعت پیش تصمیم گرفتم ثبت نام کنم حالا میخوام تجربه های خودمو از جوش صورت براتون بنویسم ممکنه تو بعضی از گفت و گو ها هم نظر نباشیم گلم پس نیاز نیس به هم توهین کنیم و دل هم دیگه رو بشکونیم .صرفا باید با موضوع تفاوت در نظر ها کنار بیایم 🩷 1399/12/23 | 15:02 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_setiwbbb مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 499 ولی متاسفانه چون خواستم مثلا پوستم بهتر بشه از یه محصول دیگه استفاده کردم که صورتمو خراب کرد و الان هیچ دارویی روش تاثیر نداره جدیدا از کلیندامایسین استفاده میکنم که دیشب گرفتم و روزی دوبار باید بزنم اگه نتیجه داد حتما میام بهتون میگم ممکنه تو بعضی از گفت و گو ها هم نظر نباشیم گلم پس نیاز نیس به هم توهین کنیم و دل هم دیگه رو بشکونیم .صرفا باید با موضوع تفاوت در نظر ها کنار بیایم 🩷
_setiwbbb مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 499 میتونین از اسکراب هم استفاده کنید برای اینکه صورتتون لایه برداری شه ولی یک بار الی دوبار این کارو انجام بدین ممکنه تو بعضی از گفت و گو ها هم نظر نباشیم گلم پس نیاز نیس به هم توهین کنیم و دل هم دیگه رو بشکونیم .صرفا باید با موضوع تفاوت در نظر ها کنار بیایم 🩷
_setiwbbb مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 499 قیمت ژل فیس واشم حدود ۶۰ بود که الان کمتر شده برند کامان بود ژل کلیندامایسین حدود ۷ خریدم اردن رو حدود ۴۰ تونر سیگل حدود ۳۶ ممکنه تو بعضی از گفت و گو ها هم نظر نباشیم گلم پس نیاز نیس به هم توهین کنیم و دل هم دیگه رو بشکونیم .صرفا باید با موضوع تفاوت در نظر ها کنار بیایم 🩷
_setiwbbb مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 499 دوستان ببخشید کلاس دارم به محض اینکه تموم شد میام ممکنه تو بعضی از گفت و گو ها هم نظر نباشیم گلم پس نیاز نیس به هم توهین کنیم و دل هم دیگه رو بشکونیم .صرفا باید با موضوع تفاوت در نظر ها کنار بیایم 🩷
_setiwbbb مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 499 تبلیغاتی نباشه صلوات نه تجربه هامو پست کردم گفتم شاید به دردتون بخوره ممکنه تو بعضی از گفت و گو ها هم نظر نباشیم گلم پس نیاز نیس به هم توهین کنیم و دل هم دیگه رو بشکونیم .صرفا باید با موضوع تفاوت در نظر ها کنار بیایم 🩷