2777
2789
عنوان

سینوزیت

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 31 پست
خیلی چیزا استفاده کردم اما همشون موقتی بودن.بابونه رم امتهان میکنم خداکنه موقتی نباشه.خسته شدم

اگه يكبار جدي و منظم زير نظر پزشك چرك خشك كن مناسب مصرف كني و همزمان با سرم مخصوص بيني ت رو شستشو بدي براي هميشه از شرش راحت ميشي

وااای چه جالب .چقدر خوب مراقبت میکنی.من تابستونم یه باد ملایم بخوره بهم اینجور میشم.واقعا منم باید م ...

آره واقعن استارت درد صورت و سردرد از بعد حموم رفتن ها شروع میشه.منم موهام بلند و پر هس،مجبورم حتمن خشک کنم،حتی ساقه اش خشکه ولی کف سرم خیسه خیسه،مجبورم ۶ دسته ببافم تا کف سرمو خالی شه و سشوار بکشم،رو صورت و بینیتم سشوار از دور با باد گرمش بگیر،اونقد حال آدم خوب میشه😂😅شب برم حموم شوهرم عزا میگیره،میگه تا دو ساعت اسیر موهای تو میشیم تا خشک شه.😂🤣توام قلق خودتو پیدا کن.😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه يكبار جدي و منظم زير نظر پزشك چرك خشك كن مناسب مصرف كني و همزمان با سرم مخصوص بيني ت رو شستشو بد ...

قبلا دکتر رفتم چرک خشک کن همه یه دوره استفاده کردم فایده نداشت.دیگه مجبور شدم عنبر نشا و روغن بنفشه استفاده کنم که اوناهم موقتی بودن

قبلا دکتر رفتم چرک خشک کن همه یه دوره استفاده کردم فایده نداشت.دیگه مجبور شدم عنبر نشا و روغن بنفشه ...

من رفتم دكتر چرك خشكن وسرم داد مرتب استفاده كردم اصصصصصلا نذاشتم به سرم باد بخوره با يه وضعي ميرفتم بيرون شبيه زامبي هاشده بودم ولي سرمو خوب ميپيچوندم اصلا موهامم نميذارم خيس بمونه سعي كن سرت هيچوقت باد نخوره خيس هم نباشه انشالله زودتر خوب شي

خيلي بده سردرد😞

لینک هایی رو که برات فرستادم از شماره 1 شروع کن تا شماره 4 به ترتیب اول شماره 1 بعد 2 بعد 3 و بعد 4 هر چی گفته انجام بده،،،من سردردهای وحشتناک داشتم همراه استفراغ یعنی افتضاح به معنی واقعی این کارها رو انجام دادم و واقعا نجاتم داد الان حتی یه لحظه ام درد نداشتم،،،اولا 20 روز یکبار درد می کشیدم اما الان نزدیک دوماهه هیچ دردی ندارم.

من رفتم دكتر چرك خشكن وسرم داد مرتب استفاده كردم اصصصصصلا نذاشتم به سرم باد بخوره با يه وضعي ميرفتم ...

درسته من که خودم نمیتونم هیچ دردی رو با سینوزیت مقایسه کنم.خیلی حالم بد میشه اصلا جمجمه ام انگار درد میگیره ولی خب مشگلم همینه زیادرعایت نمیکنم دیروز رفتم حموم فقط یه تیشرت پوشیدم 

لینک هایی رو که برات فرستادم از شماره 1 شروع کن تا شماره 4 به ترتیب اول شماره 1 بعد 2 بعد 3 و بعد 4 ...

عزیزم ببخش کجا فرستادی من تازه نی نی سایت اومدم زباد وارد نیستم

واینکه من اینکارها رو دوهفته انجام دادم ،،خوب شدم ،،به نظرم آدم سالی یکی دوبار این کارها رو بکنه کلا دیگه سردرد نگیره چون ترشحات جمع میشه تو سینوس ها و چون خارج نمیشه باعث سردرد میشه که با این کار ترشحات خالی میشه.

عزیزم این روشیو ک میگم حتما امتحان کنید برای سینوزبت من جواب گرفتم روغن بنفشه پایه کنجد رو از روغن گیریا یا عطاری بگیرید فقط شرکتی نباشه ...۴۰ شب داخل هر سوراخ بینی بریزید ۴روزه جواب میگیرید دیگه ترشح پشت حلقندارید در طول روز و اینکه هر صبح کلی بینی و حلقتون تخلیه میشه ...من الان تو روز ۱۰هستم من چند سال بود درگیر بودم ....الان دیگه ن خارش گلو دارم ن ترشح پشت حلق ...حتما استفاده کنید

😍😘