2777
2789
عنوان

سینوزیت

616 بازدید | 31 پست

سلام.سینوزیت دارم سرم و بینیم و چشام درد شدید داره.حالت تهوع دارم.هروقت از حموم میام بیرون سیونزیتم بدتر میشه.شما این جور مواقع برای دردش چکار میکنین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا چهل شب بابونه رو بخار بده ...بی برو و برگشت خوب میشی ان شا الله ..از عطاری بخر بابونه رو ..مادرشو ...

خیلی چیزا استفاده کردم اما همشون موقتی بودن.بابونه رم امتهان میکنم خداکنه موقتی نباشه.خسته شدم

خیلی چیزا استفاده کردم اما همشون موقتی بودن.بابونه رم امتهان میکنم خداکنه موقتی نباشه.خسته شدم

بابونه خیلی خوبه ..عالیه ..واسه ما ک جواب داد ولی تا۴۰ روز یا شب ادامه بده ..ان شاالله ک خوب بشی

وضعیت منم همینه،دیروز حموم بودم.

با آب داغ صورتمو شستم،پاهاتو آخرش زیر آب سرد بگیر،بخاری اتاقمو زیاد کردم.اومدم تو اتاق بیرونم نرفتم.تا خشک شه،موهام،از قبلشم چای زنجبیل گذتشتم رو بخاری خوردم،بعدشم اومدم بیرون اتاق ماسک زدم چون شدید سینوزیتم و هوا اینجا یهو سرد شدش.ی ساعت بعدشم آویشن خوردم.توام خیلی رعایت کن چون بدتر شه،کولر تابستونم آزار دهنده میشه.

وضعیت منم همینه،دیروز حموم بودم. با آب داغ صورتمو شستم،پاهاتو آخرش زیر آب سرد بگیر،بخاری اااقمو زیا ...

وااای چه جالب .چقدر خوب مراقبت میکنی.من تابستونم یه باد ملایم بخوره بهم اینجور میشم.واقعا منم باید مثل تو اینجور مراقبت کنم مخصوصا از حموم میام بیرون