2777
2789
عنوان

ی سوال خیلی مهم

118 بازدید | 6 پست

وقتی ی پسر تو روی پدرمادرش واینسته بخاطر زنش چون بی احترامی میکنن ب زنش ب خونواده دختره بی احترامی کنه دختر شرط بزاره بگه اگر این کارو برام انجام بدی من باهات زندگی میکنم و میفهمم دوسم داری ولی انجام نده تا مرز طلاق بری ولی بگه تو منو دوست نداری ک شرط میزاری ولی بگه عاشقتم و خودزنی کنه بخاطرت و گریه کنه آیا واقعا عاشقته؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مغزم رگ به رگ شد😁 اگه اوایل ازدواجتون هست طبیعیه این اختلافات عزیزم . تنها سیاستی که یه زن حتما باید داشته باشه این هست که هیچوقت پسر رو در برابر مادر قرار نده یعنی نگه یا من یا اون . یا اینکه بخاطر من تو روی مادرت بایست اتفاقا همیشه جلوش به مادرش احترام بذار حتی اگه اون بی احترامی کرد یه مدت که بگذره اکه مرد خودش درک داشته باشه می‌فهمه مشکل از کیه و اقدامات لازم رو انجام میده . با سیاست کارت رو پیش ببر اینجوری با دعوا فقط کینه ها جمع میشه تو دلتون و زندگی خراب میشه و اگه واقعا مادر شوهرت بد باشه دشمن شاد میشی عزیزم 

مغزم رگ به رگ شد😁 اگه اوایل ازدواجتون هست طبیعیه این اختلافات عزیزم . تنها سیاستی که یه زن حتما بای ...

قرار ندادم ولی هیچوقتم طرفداری منو نکرده همیشه طرفداری اونارو کرده

قرار ندادم ولی هیچوقتم طرفداری منو نکرده همیشه طرفداری اونارو کرده

یه مدت تحمل کن با زبون نرمش کن باهاش مجادله نکن مردا متنفرن از اینکه راجع به خانواده شون حرف بزنی سریع گارد میگیرن خب طبیعیه سالها تو اون خانواده بودن بعد از یه مدت خودش رفتار اونا رو ببینه می‌فهمه تقصیر از کیه .