سلام دوستان من یه زندایی دارم که خیلی عفریتست تا حالا ۴ بار برای ما و اون یکی زنداییم دعا نوشته یبار اومد خونمون شبش زیر پتوم دعا پیدا کردم فرداش خونمون اتیش گرفت و من با شدت سوختم بردیم چند جا نشون دادیم دعارو گفت واسه بدبختیتونه یبارم اومد خونمون خونه تکونی داشتیم فقط این اومد کمکو باز دعا پیدا کرویم تو کشوی مدارک چند روز بعد بعدش بابام تصادف کرد و اخراج شدو ازمون پول دزدیدن و وضع مالیمون کاملا بد شد اونم بهمون گفتم طلسمه واسه اون یکی زنداییمم ورد خونده و طلسمش کرده حتی یبار خودش به این یکی زنداییم گفته که من واسه شوهرم یه دعا با اب گرفتم که دعا نویس داده تو کیفمه به داییمم کلی خیانت کرد ولی تو جیبای داییم مادربزرگم دعا پیدا کرد که لاش نباتو قند بود این بارم واسه سومین بار داییم خیانتشو فهمید تا پای طلاق پیش رفتن اما الان یهو داییم زنگ زد گفت میخواد برش گردونه نمیخواد طلاقش بده مامانمم بهش میگه زنتو نیار خونه ی ما ولی میاد ما واقعا نمیدونیم چیکار کنبم😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم
چرا زندایی ها انقد گاون🤦♀️یدونه از اینا تو هر خانواده ای هس فک کنم
😂😂😂👌
تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم
واه خب راهش نده بعد تو همه جای خونه آیت الکرسی نصب کن صبح ها هم چهار قل حتما بخون. چرا ...
نمیدونم اصن لجه با منو خواهرم چون ما خیلی به خودمون میرسیم ولی این حتی اومد خونه داییم از عقدش چمدون به دست موند مانتوش پاره شد مانتو نداشت دایی من خرید براش کلی لباسو کفشو اینا ولی هرروز با یه پسره تا ما یه کار میکمیم میمیره از حسادت منو خواهرم بینیامونو عمل کردیم اینا دردش شروع شد
ولی واقعا دعا و طلسم وجود داره من یبار جواب زنداییم رو خیلی بد دادم یه دعایی برام گرفت که از مدرسه و درس و زندگی افتادم و همش گریه میکردم مث دیوونه ها شده بودم چقد رفتم دکتر و روانپزشک
الهی خدا جمعشون کنه اینارو🤦♀️عفریته های شیطون
"سرم را شاید بتوانند دیگران گرم کنند... " اما وقتی تو نیستی... "هیچکس نیست دلم را گرم کند!