2777
2789
عنوان

پیک شادی

125 بازدید | 8 پست

بچه ها پیک شادی یادتونه  امروز داشتم به حال وهوای اونروزا و دم عید فکر میکردم، از بیستم به بعد دیگه هر روز تو مدرسه اتحاد میکردیم که از فردا هیچکدوم نیاییم ولی بازم همگی میومدیم  حتی قبل از اینکه در مدرسه رو باز کنن ما پشت در بودیم  خانم مدیر یادتونه مدام تهدید میکرد انضباطتون رو کم میکنم اگه تا ۲۸ ام نیایید  حالا خودشون از خداشون بود که ما نریم که اونام نیان و به خونه تکونی و کاراشون برسن ولی ما همیشه بخاطر چندتا خودشیرین تو کلاسمون تا ۲۹ میرفتیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دبیر داشتیم پیکارو میدید نمره میذاشت خیلی ضدحال ومضخرف بودن

تمومه ۱۳ روز عید استرس پیک رو داشتم  در هر لحظه در هرجا تو مهمونی،سیزده بدر فکرش نمیذاشت با خیال راحت خوش بگذرونم،معلم‌ کلاس چهارمم از پیک امتحان میگرفت!!!

من‌نصف پیکمو‌تو‌همون‌زنگ‌آخر آخرین روز حلش میکردم مابقی هم وقتی میرفتم خونه.کل ۱۴روزو بیکار بودم😑

منم همون روز که میگرفتم فورا قسمت های نقاشی و جدول و چیستان و سرگرمی هاشو پر میکردم ولی اون قسمت ریاضیش تا ۱۴ ام‌ میموند  

من‌نصف پیکمو‌تو‌همون‌زنگ‌آخر آخرین روز حلش میکردم مابقی هم وقتی میرفتم خونه.کل ۱۴روزو بیکار بودم😑

منم کل 14 روز رو بیکار بودم. پیک رو هم غروب سیزده به در حل میکردم.  

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.