2777
2789
عنوان

یکی بیاد بهم پز دادن یاد بده😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1816 بازدید | 42 پست
پز دادن خوب نیست که همونطور که ما از کسی که پز میده بدمون میاد ماهم پز بدیم بقیه بدشون میاد منم خیل ...

دیگه هیچکسشرمنده نمیشه اجی هر چی وقیح تر و بی ذات تر باشی بهتره میخوام دو بار پز بدم بشونمش سر جاش بدیش میدونه چیه طرف غریب نیست از خوووده خوده  اینجاش زور داره این واسه ماست که پز نمیدیم وگرنه برا ادمای بد دوبار پز بدی دیگه ساکت میشه یا ب ا ادمایی که هی تیکه میندازن دوبار شما پیش دستی کنی تیکه بندازی بهش ساکت میشه نمیخوام بذارم کسی بهم ظلم کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو منی یامن تو ام،یه موقع هایی قشنگ‌آدم میفهمه طرف هیجی نیست ولی میخواد آدم و بکوبه،خودش و ببره بالا ...

بیا پس باهم یاد بگیریم لازمه بلد باشیم حالانخواستیم پز بدیکم ندیم ولی لازمه بلد بودنش همینه میگی دقیقا میبینی تو چقدرر سری که سر بودنت واضح بعد یه ادم ریغو میاد تورو بکوبه خودشو بالاتر از تو نشون بده 

زوز داره واقعا

عزیزم وقتی کسی پیشت داره پز میده یجور رفتار کن ک انگار واست مهم نیستتن.خیلی ریلکس

اخه هر چی اینطوری کردم غایده نداره میخوام بزنم تو برجک اعتماد به نفسش راهکار بدید

بیا پس باهم یاد بگیریم لازمه بلد باشیم حالانخواستیم پز بدیکم ندیم ولی لازمه بلد بودنش همینه میگی دقی ...

من دیگه شوهرم صداش در میاد یه وقتایی میره به جای من پز میده 😄

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
دیگه هیچکسشرمنده نمیشه اجی هر چی وقیح تر و بی ذات تر باشی بهتره میخوام دو بار پز بدم بشونمش سر جاش ب ...

راست میگی خواهر دوره زمونه عوض شده منم ازبس ساکت موندم هرکی میاد یه تیکه بارم میکنه فکر میکردم سکوت بهتزین راهه ولی اشتباهه باید جواب داد گاهی انقد تو ذهنم حرفایی که شنیدمو مرور میکنم که قلبم تیر میکشه باید راهمو عوض کنم

چیزهایی که تو داری اما اونا ندارن بکوب تو سرشون مثلا خواهرزاده من خواهر داره دختر عموش نداره خواهر پ ...

والا من اینقدر نقاط قوت دارم موندم کدومو بکوبم تو سرش ولی خب کوبوندنشو بلد نیستم میخوام خییلی ریز و زیر پوستی باشه