2777
2789
عنوان

یکی بیاد بهم پز دادن یاد بده😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1816 بازدید | 42 پست
من باخودم میگم هرچی ک اعیان چ حاجت ب بیان وقتی میبینم ازخواهرشوهرم ازهرلحاظی سرم وخودشم هم میدونه بز ...

اوه خواهر خودت باشه چی

یا مادر خودت باشه یه چیز خییلی الکی خواهرتو بیاد جووری توضیح بده و بزرگنمایی کنه اما بهترین موفقیتای تورو وقتی بهش میگی خودشو بزنه به کری و یجور رفتارکنه انگار تو اونجا نیستی اصلا چه برسه به اینکه باهاش داری حرف میزنی بعدم که اعتراض کردی بگه از بس یه چیزو صد بار میگی و متوجه بشی حتی مادر خودتم بهت حسادت میکنه

والا من اینقدر نقاط قوت دارم موندم کدومو بکوبم تو سرش ولی خب کوبوندنشو بلد نیستم میخوام خییلی ریز و ...

ببین این دیگه به سیاست خودت برمیگرده مثلا همین خواهرزاده من تولد خواهرش بود هم تبریک گفت تو یه استوری هم اینکه پز خانوادش داد چون خواهرم و شوهر خواهرم از برادر شوهر خواهرم سرتر هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا پز هیکلشو بده وقتی که واقعااا هیچلش بی ریخته 

خب بگو در طول روز چند کیلو کالری انرژی مصرف میکنی  BMAبدنت چنده ؟بگو ببین من واقعا رو رژیمم حساسم بیست دیقه بعد غذا خوردن پیاده روی میکنم در طول روز یک ساعت ورزش مفید حرکات سرد کردن گرم کردن و ..انجام میدم شبام یوگا کار میکنم ،توی باشگاه روز اول که رفته بودم همه فک میکردن من چند ساله باشگاهیم ،هیکل خودمو که میبینم مبیگم واقعا چرا بعضیا به چربی و ..بدنشون مینازن برام سلامتی مهم اینکه چربی خون و قند و ...تنظیم باشه ،خیلیا هستن با لباسشون خوبن ولی با تاب و ساپورت هیکلشون واقعا زشته.من فقط هیکل خودم و جنیفر قبول دارم مشکلی داری عایا ؟😁😁😁😁

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
اوه خواهر خودت باشه چی یا مادر خودت باشه یه چیز خییلی الکی خواهرتو بیاد جووری توضیح بده و بزرگنمایی ...

اگه خواهرومادرخودم باشن بهمم پزبدن زوربهم نداره اصلا چون ازخودمن ولی بیگانه بهم زورداره

خب بگو در طول روز چند کیلو کالری انرژی مصرف میکنی  BMAبدنت چنده ؟بگو ببین من واقعا رو رژیمم حسا ...

طرف مرده بعد قدش کووتاه و ریغو بعد میاد میگه دوستام میگفتن واای تو کی باشگاه رفتی چقدررر هیکلی و چهار شوته شدی، بعد درومده میگه من بین دوستام شدم مثال همهه میگن واای چیکار کردی مکمل خوردی چی استفاده کردی همه دوست دارن مثل من بشن😂😂😂بخدا این چه اعتماد به نفسی داره یه چیز بگو بری... نم روش

حالا طرف نیم وجب قدشه و هیکل ریزه میزههه

😑پلیز بگو

اگه خواهرومادرخودم باشن بهمم پزبدن زوربهم نداره اصلا چون ازخودمن ولی بیگانه بهم زورداره

واقعا میگی؟ اگه تو خیلی ازشون سر باشی و با این حال بخوان هی بکوبنت یا شوهرتو بکوبن شوهر خودشو بالا ببره وقتی میدونی هیچی نیست چی

یا مثلا همش شوهرتو خانوادشو مسخره کنه و چیزای خیلی زشت بهشون نسبت بده و بخنده مامانتم پشتش در بیاد

طرف مرده بعد قدش کووتاه و ریغو بعد میاد میگه دوستام میگفتن واای تو کی باشگاه رفتی چقدررر هیکلی و چها ...

😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣واااایییییی،بگو یا دوستات نمیدونن هیکل باشگاهی چجور یا خودت چشات مشکل پیدا کرده خارکنبه،عاخه بگو یه وجب قد داری اگه هیکلتم نسازی که باید نه شب بزارنت دم در😁😁وقتی دوستاش جنس ا موتوری میگیرن همین میشه 😁بگو چهارشونه ها بعد دیدن تو تصمیم گرفتن سکوت کنن تا حق تو ضایع نشه ناموسا این حرف جای دیگه نزنی فک میکنن رد دادی سوژه میشی.

😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣واااایییییی،بگو یا دوستات نمیدونن هیکل باشگاهی چجور یا خودت چشات مشکل پیدا ک ...

ایول😂😂😂😂بخدا وقتی این دهن باز میکنه من نمیدونم بخندم یا حرص بخورم قدش از دخترا هم کوتاه تره بعد میاد میگه همه میگن وااای چه هیکلی میگه من بین همهه دوستام شدم مثااال😑مامانمم میگه اره ماشالاهه تو خیلی هیکلی هستی حالا تیشرت اون سایز منی که لاغر هستمه😑

ایول😂😂😂😂بخدا وقتی این دهن باز میکنه من نمیدونم بخندم یا حرص بخورم قدش از دخترا هم کوتاه تره بعد ...

وای این با اینهمه اعتماد بنفس داره حیف میشه😂😂بگو تو و رونالدو در یه سطح بودید منتها تو شانس نداشتی بیچاره 😂😂دوستاشو زنده میخام ینی 😁😁اون سیکس پکارم بپوشونه تا ملت بیشتر از این زخمی نکرده😂😂😂😂😂