2777
2789
عنوان

جناب همسر۲

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 39 پست
دقیقا همین طوری بازار که باشیم جایی شلوغ باشه کلا بادستاش دورم محافظت میکنه کسی بهم نخوره، منم سرکار ...

منم خیلی مراعات میکنم.خیلی. اما بعضی وقتا خستم میکنه .باورت میشه میریم بیرون تو ماشین شیشه طرف منو بالا میکشه .میگم چرا این کارو میکنی میگه بذارم همه ببیننت.

بخدا کوتاهی نمیکنم.همه چیز حتی لباس پوشیدنم طبق میل اونه .خب فراموشم شد .پسرمم  پیله کرده بود . ...

لباس پوشیدنم منم طبق خواسته همسرم هست حتی رنگ کفشم ولی خب یه وقت های ادم یادش میره وهمیت باعث بحث میشه دوست دارن همه چیز رعایت بشه چون خودشون مردن و اقایون و بهتر میشناسن

شما نینی سایتی مهربون لطفا میشه برای سلامتی خودم وخانواده ام دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنی.                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباس پوشیدنم منم طبق خواسته همسرم هست حتی رنگ کفشم ولی خب یه وقت های ادم یادش میره وهمیت باعث بحث می ...

مخصوصا که شوهرم مبازاریه وتو همون محدوده خودش فروشگاه پوشاک داره.اصلا مکافاتیه بخدا

منم خیلی مراعات میکنم.خیلی. اما بعضی وقتا خستم میکنه .باورت میشه میریم بیرون تو ماشین شیشه طرف منو ب ...

برا منم همین کارارو میکنه عزیزم حق میدم خسته بشی ولی اینو به پای این بزار براش خیلی مهمی که اینقد هواتو داره

شما نینی سایتی مهربون لطفا میشه برای سلامتی خودم وخانواده ام دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنی.                           
برا منم همین کارارو میکنه عزیزم حق میدم خسته بشی ولی اینو به پای این بزار براش خیلی مهمی که اینقد هو ...

خوبه باز یکی مثه من پیداشد.داشتم دق میکردم.ممنونتم بانو که دلداریم میدی

مخصوصا که شوهرم مبازاریه وتو همون محدوده خودش فروشگاه پوشاک داره.اصلا مکافاتیه بخدا

همسر منم کارش چون با اقایون زیاد در ارتباطه همیشه میگه زمونه بد شده وعلت اینکه خانمها به این وضعیت هستند بیشتر بخاطر نبود غیرت وسهل انگاری اقایونه 

خوبه باز یکی مثه من پیداشد.داشتم دق میکردم.ممنونتم بانو که دلداریم میدی

خواهش میکنم عزیزم میتونم بپرسم شغلتون چیه؟ 

خواهش میکنم عزیزم میتونم بپرسم شغلتون چیه؟ 

کارمند یه دستکاه دولتی هستم.قبل از ازدواج سرکار بودم .اما یه بار بهم گفت ناراحتم نه از انتخاب تو از اینکه سرکاری .

کارمند یه دستکاه دولتی هستم.قبل از ازدواج سرکار بودم .اما یه بار بهم گفت ناراحتم نه از انتخاب تو از ...

عزیزم... آقایون دوست دارن همسراشون توخونه باشن تا سرکار چون اینجوری روحشون و جسمشون راحت تره اونم تواین اوضاع جامعه موفق باشی بانو جان