2777
2789
عنوان

جناب همسر۲

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باسلام حق با شوهرته . شما که میدونید شوهرتون رو این قضیه حساس و غیرت داره چرا کوتاهی می کنی. میتونم بگم نود ونه درصد خانمها دو لا میشن چیزی رو بردارند. توجه نمی کنند که نامحرم از پشت سر ور انداز می کنند.

مشخصه شوهر باغیرتی دارید.

خب واقعا بعضی اوقات دست خود ادم نیست .اصلا حواسش نیست

به نظرم از دوست داشتن وغیرت زیادشون که اینجورین برا منم اینطوری پیش اومده وبهم میگه بیرون میریم کلا خنگ میشی درصورتی خب خانما تحت تاثیر خرید کردنن وخب یادشون میره یه لحظه

شما نینی سایتی مهربون لطفا میشه برای سلامتی خودم وخانواده ام دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنی.                           
منم چادریم وهمسر منم دقیقا همینجوریه

بخدا وقتی بیرون میریم مرد بخواد رد بشه هی میگع بیا اینطرف من هی میگه بیا اونطرفم .خستم کرده انگار بچه ۲ سالم بخدا.فقط خدا میدونه ودلش که میذاره من برم سرکار.

باسلام حق با شوهرته . شما که میدونید شوهرتون رو این قضیه حساس و غیرت داره چرا کوتاهی می کنی. میتونم ...

بخدا کوتاهی نمیکنم.همه چیز حتی لباس پوشیدنم طبق میل اونه .خب فراموشم شد .پسرمم  پیله کرده بود .برای شما پیش نمیاد یه چیز فراموش کنید؟

بخدا وقتی بیرون میریم مرد بخواد رد بشه هی میگع بیا اینطرف من هی میگه بیا اونطرفم .خستم کرده انگار بچ ...

دقیقا همین طوری بازار که باشیم جایی شلوغ باشه کلا بادستاش دورم محافظت میکنه کسی بهم نخوره، منم سرکار میرم اونجام میدونه که من خیلی رعایت میکنم حرفی نمیزنه غیرتش خیلی زیاده غصه نخور عزیزم به غیرت همسرت افتخار کن منم مثل شما شاید بعضی اوقات ناراحت میشم که خیلی روم حساسه ولی از ته دلم بهش افتخار میکنم که اینقدر روم غیرت داره

شما نینی سایتی مهربون لطفا میشه برای سلامتی خودم وخانواده ام دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنی.                           
بله.اما واقعا حواسم نبود منظوری نداشتم 

اخ اخ   واقعا  زشت بوده،  بنده  خدا  حق داره

شوهر منم  میگه  جایی خم نشو،  اگه خواستی خم بشی  رو زانو  خم شو

خدایا از گناهانم بگذر... همانگونه که از آرزوهایم گذشتی...