نور_ماه_هستم مدیر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 881 عنوان اگه یه روز... | مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 101 پست سلام خانوما🙋🏻♀️❤️اگه یه روز بتونین به گذشته برگردین... به کدوم روز برمیگردین؟چیکار میکردین؟چیو تغییر میدادین؟ من بودم میرفتم اولین روز دبیرستان و از همون موقع برای کنکورم میخوندم، بزرگترین پشیمونیم اینه🥺 1399/12/22 | 09:16 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 خب بچه خودتم مثل اینکه زود شوهر دادی بله متاسفانه عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
راحیل۱۳۶۳ عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 1100 برمیگشتم به دورانی که مادر داشتم ودورانی که مادرم مریض بود بیشتر ازمراقبت میکردم وبیشترقدرشومیدونستم .میبوسیدمش بغلش میکردم. این چیزیه که حسرت شده واسم.آخ مادر بمیرم برات که جقدسختی کشیدی اما هیچ کس نفهمیدتورو😭😥😢
نور_ماه_هستم مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 881 اگه برگردم مسلما اشتباهاتمو تکرار میکنم ولی اولش بر میگردم به راهنمایی با دوستم کات میکردم ... عجب برنامه ای😅❤️
سمانهسمانه عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 27660 عجب برنامه ای😅❤️ ۶ سال گذشته ولی شبی نیست که به فکرش نباشم😅 lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲
نور_ماه_هستم مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 881 ۱۶ ازدواج کرده الان ۱۸سالشه یه دختر ۱۹ماهه داره خدا حفظش کنه❤️
نور_ماه_هستم مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 881 😑 نه باو میرفتیم شوهر نمیکردم درسمو میخوندم میرفت سر کار برا خودم کسی میشدم دانشگاه میرفتم&n ... ای بابا، مامانم هم اینو میگه🤦🏻♀️🤷🏻♀️
راحیل۱۳۶۳ عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 1100 کجاش خوبه بابا عین جوجه اردک میوفته دنبالم همش مامانی مامانی میکنه ماهیاش مُردن از دیشب دار ... ای جووووون خوشبحالت.من الان ۳۵سالمه تازه ۲ساله نامزد دارم .هنوزسرخونه زندگیمون نرفتیم .اتفاقا من دوست داشتم زودازدواج کنم
نور_ماه_هستم مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 881 به هیچ روز بر نمیگشتم ،الانمو میساختم که بعدا پشیمون نشم خیلی هم عالی عزیزم❤️
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 ای جووووون خوشبحالت.من الان ۳۵سالمه تازه ۲ساله نامزد دارم .هنوزسرخونه زندگیمون نرفتیم .اتفاقا من دوس ... ایشالا به سلامتی گلم خوشبخت باشین🙏💖🌹 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
نور_ماه_هستم مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 881 چقدر همتون ناشکری میکنید اصلا درکش سخته برام یکم شکر گذاری یکمانرژی مثبت اصن تو وجودتون نی من خوشب ... اتفاقا منم انتظار نداشتم انقد ناراحتی پیش بیاد، احتمال میدادم که بگن فلان روز خیلی قشنگ بود دوس دارم دوباره تجربه کنم🤷🏻♀️
نور_ماه_هستم مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 881 ممنونم عزیزم .ولی الان زندگیم پر از حسرته. خسته شدم دیگه قربونت❤️الهی عزیزم🥺
neginkocholooo عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 2128 اتفاقا منم انتظار نداشتم انقد ناراحتی پیش بیاد، احتمال میدادم که بگن فلان روز خیلی قشنگ بود دوس دارم ... 🤣🤣🤣🤣والا همینجوری هسیمک مدام افسرده ایم یکم رو خودتون کار کنید فرداتونو بسازید خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ..این صبر که من میکنم افشردن جان است
1378___ava عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 1999 😃😃😃چه جووونین شما پس من مامانم ۴۲سالشه من ۱۸😒😒😒😒 شما که خیلی خوبی من ۱۵ سالمه مامانم ۴۷ سالشه
بهار۸۱ عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11581 شما که خیلی خوبی من ۱۵ سالمه مامانم ۴۷ سالشه 🤭خوبه!! 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر