2777
2789
عنوان

اگه یه روز...

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 101 پست
وای دهنت😂، برای مامانم نوروز 98 خواستیم تولد بگیریم، سیل اومد اصن همه چی بهم خورد، نوروز 99 کرونا ب ...

والا خو بابامو کچل کرد بس که گفت برام تولد نگرفتین😂

وای شماهم مثل ما شدین😂

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پشیمون میشیا بعدا، البته من کلی میگما، شایدم نشی😯❤️

مجردم 😂😂میگم دوس داشتم اما الان دیگه هیچی مهم نیس برام

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

من برمیگشتم  به دوران عقدم  و روابطم رو با مادرشوهرم‌ کنترل میکردم کلا ازدواج زود اشتباهه شاید ۲۲ سالگی  یا۲۴ سالگی ازدواج میکردم توی ۲۴ سالگی دوتا بچه داشتم البته من ادم خوشحالی ام و زندگی ام رو دوست دارم و تمام لحظات را واقعا زندگی کردم اینکه از اشتباهات میگم دلیل نمیشه آدم غمگین و ناشکری باشم ولی اگر به عقب بر می گشتم با تجربه ی الانم  قطعا یک سری کارها رو نمی کردم ولی دخترم رو حتما راهنمایی میکنم

مجردم 😂😂میگم دوس داشتم اما الان دیگه هیچی مهم نیس برام

منم مجردم ولی اصلا دوس ندارم زود بچه دار بشم، به دوس پسرمم گفتم بعد ازدواج زودی از من بچه نخواه، میخوام جوونی کنم هنوز😅

منم مجردم ولی اصلا دوس ندارم زود بچه دار بشم، به دوس پسرمم گفتم بعد ازدواج زودی از من بچه نخواه، میخ ...

🤭🤭میدونم 🥺🥺🥺🥺منو یادش انداختی میگف تا ۳سال فقط عشق با تو

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
برمیگشتم به دورانی که مادر داشتم ودورانی که مادرم مریض بود بیشتر ازمراقبت می‌کردم وبیشترقدرشومیدونست ...

الهی عزیزم خدا رحمتش کنه❤️اون حتما میبینه که پشیمونی🥺، مادر یه چیز دیگه اس🥺

والا خو بابامو کچل کرد بس که گفت برام تولد نگرفتین😂 وای شماهم مثل ما شدین😂

مامانم فقط بابامو نه، هممونو کچل کرد😂، آخه شغل بابام جوریه که اکثرا خونه نیس، هفته فقط 1-2 روز خونس اونم معلوم نیس که کدوم روز میوفته واس همین برنامه ریختن با بابام خیلی سخته🤦🏻‍♀️