نور_ماه_هستم مدیر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 881 عنوان اگه یه روز... | مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 101 پست سلام خانوما🙋🏻♀️❤️اگه یه روز بتونین به گذشته برگردین... به کدوم روز برمیگردین؟چیکار میکردین؟چیو تغییر میدادین؟ من بودم میرفتم اولین روز دبیرستان و از همون موقع برای کنکورم میخوندم، بزرگترین پشیمونیم اینه🥺 1399/12/22 | 09:16 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهار۸۱ عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11581 خدا حفظشون کنه مادرتون و شوهرمنم ۴۳ سالشه دلم میخواس تو ۱۸سالگی بچه دار بشم😅😅😅اما حیف 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 زودی بچه زا اورده بهش میگفتی خب گناه داره دست اون باشه بازم میارهروانی اصلا به خودش فکر نمیکنه عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
راحیل۱۳۶۳ عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 1100 خیلی پشیمونم الان ۳۳سالمه نوه هم دارم تازه وقت بچه دارشدن خودم بود وااااای خدا اتفاقاخیلی ام خوبه
نور_ماه_هستم مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 881 هیچی عوض نمی کردم الان خوبه خدا رو شکر😁 خداروشکر❤️🤲🏻خوش به حالت عزیزم❤️
ماماندوبچه عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 12523 خیلی پشیمونم الان ۳۳سالمه نوه هم دارم تازه وقت بچه دارشدن خودم بود دخترتم زود شوهر دادی؟
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 وااااای خدا اتفاقاخیلی ام خوبه کجاش خوبه بابا عین جوجه اردک میوفته دنبالمهمش مامانی مامانی میکنهماهیاش مُردن از دیشب داره گریهمیکنه امروز باید براش بخریمببریم همش دردسره عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
neginkocholooo عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 2128 دست اون باشه بازم میاره روانی اصلا به خودش فکر نمیکنه نمیدونم چی بگم منم نوزده بیست بچه اوردم دست تنها خیلی اذیت شدم شما کمکش کن خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ..این صبر که من میکنم افشردن جان است
1372زهرا1372 عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7904 خیلی پشیمونم الان ۳۳سالمه نوه هم دارم تازه وقت بچه دارشدن خودم بود خیلی زود ازدواج کردین.انشاا... از این به بعد زندگی خوبی داشته باشین و خوشبخت شین.
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 دخترتم زود شوهر دادی؟ ندادم با پسره فرار کردن ماهم مجبورشدیم قبول کنیم عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 خیلی زود ازدواج کردین. انشاا... از این به بعد زندگی خوبی داشته باشین و خوشبخت شین. فدات نازنینم🙏🌹❤ عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
نور_ماه_هستم مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 881 برمیگردم به یک تیر دوسال پیش برا مامانم تولد میگیرم هنوز ک هنوزه میگه دوسال پیش برا من تولد نگرفتین ... وای دهنت😂، برای مامانم نوروز 98 خواستیم تولد بگیریم، سیل اومد اصن همه چی بهم خورد، نوروز 99 کرونا بود و منم تنهایی اجازه نداشتم برم بازم نتونستم، هر سری هم میگه، تازه گفت اگه امسال برام تولد بگیرین نمیبخشمتون🤦🏻♀️
pishuli_sabegh عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 4582 خیلی پشیمونم الان ۳۳سالمه نوه هم دارم تازه وقت بچه دارشدن خودم بود خب بچه خودتم مثل اینکه زود شوهر دادی
1372زهرا1372 عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7904 من به ۱۸ سالگی برمیگشتم درسمو میخوندم و سر کار میرفتم بعد ازدواج میکردم.