2777
2789
عنوان

اگه یه روز...

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 101 پست
خدا حفظشون کنه مادرتون و شوهرمنم ۴۳ سالشه

دلم میخواس تو ۱۸سالگی بچه دار بشم😅😅😅اما حیف

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
زودی بچه زا اورده بهش میگفتی خب گناه داره 

دست اون باشه بازم میاره

روانی اصلا به خودش فکر نمیکنه

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااای خدا اتفاقاخیلی ام خوبه

کجاش خوبه بابا 

عین جوجه اردک میوفته دنبالم

همش مامانی مامانی میکنه

ماهیاش مُردن از دیشب داره گریه

میکنه امروز باید براش بخریم

ببریم همش دردسره

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
دست اون باشه بازم میاره روانی اصلا به خودش فکر نمیکنه

نمیدونم چی بگم منم نوزده بیست بچه اوردم دست تنها خیلی اذیت شدم شما کمکش کن

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ..این صبر که من میکنم افشردن جان است
دخترتم  زود شوهر دادی؟

ندادم با پسره فرار کردن ماهم مجبورشدیم قبول کنیم

خیلی زود ازدواج کردین. انشاا... از این به بعد زندگی خوبی داشته باشین و خوشبخت شین.

فدات نازنینم🙏🌹❤

برمیگردم به یک تیر دوسال پیش برا مامانم تولد میگیرم هنوز ک هنوزه میگه دوسال پیش برا من تولد نگرفتین ...

وای دهنت😂، برای مامانم نوروز 98 خواستیم تولد بگیریم، سیل اومد اصن همه چی بهم خورد، نوروز 99 کرونا بود و منم تنهایی اجازه نداشتم برم بازم نتونستم، هر سری هم میگه، تازه گفت اگه امسال برام تولد بگیرین نمیبخشمتون🤦🏻‍♀️