2777
2789
عنوان

دیلیت زده 🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 52 پست
یعنی قبلا هم ازین اتفاق ها افتاده؟

خب قضیه ما خیلی متفاوته یعنی تا کامل توضیح ندم نمیشه ازش چیزی فهمید

اره خودش برگشت ..بعد روشم زیاده مثلا جوابشو ندم از رو نمیره هی زنگ و زنگ

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره ولی یه ماه پیش بعد از اینکه از بلاکی در آوردم چند ساعت بعدش از بلاکی در اورد

وقتی بلاکش کردی واکنشش چی بود ؟چی گفت؟

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
اوه در این حد سعی کن بهش محل ندی

خب محل هم ندم خودش از رو نمیره ..یه وقت ۱۸ تا ۲۰ بار تو یه ساعت زنگ میزنه

شاید داره بهت فک میکنه ولی غرورش نمیزاره ک پی ام بده

آره حسم میگه خیلی دوستم داره مطمئنم 

منم خیلی دوستش دارم

ولی نمیتونستم باهاش ادامه بدم

خیلی عصبی بود روز آخر هم فهمیدم ترامادول مصرف میکنه 

هیچی نگفت  عصبی بود از دست رفیقاش  رفیقاش دوست داشتن از هم جدا شیم  آخرشم شدیم بل ...

به خاطر رفیقش عشقشو مگه ادم ول میکنه..متاسفم واسش همون بهتر ک زودتر خودشو نشون داد..غصه نخور اینا هم میگذره

😳😳😳😳اوه این مث دوس پسر قبلی منه خداا خیلی کنه بود ولی حرفاش همه باد هوا بود😐

اگه برگشت چی بگم بش !

به خاطر رفیقش عشقشو مگه ادم ول میکنه..متاسفم واسش همون بهتر ک زودتر خودشو نشون داد..غصه نخور اینا هم ...

آره

بیخیال 

البته حس کردم دروغ میگه بخاطر رفیقم

حس کردم با یه دختر دیگه اس

ولی خیلی دوستم داشت