2777
2789
عنوان

دیلیت زده 🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره بیخیال  البته حس کردم دروغ میگه بخاطر رفیقم حس کردم با یه دختر دیگه اس ولی خیلی دوستم د ...

پشیمون میشه یه روز .شاید اون موقعه خیلی دیر باشه

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
تروخدا با ازین آدما هم کلام نشین خیلی بدن فقط آدمو گول میزنن با زبونشون کلا از همه جا بلاکش کن 

آفرین دقیقا ..پروفایل ست عاشقانه گذاشته بود منم گفتم برو با اونی ک باهاش ست کردی با پررویی گفت یعنی یه پروفایلم نمیتونلم بزاریم .قبلشم ی استوری عاشقانه گذاشته بود ..کلا بد آدمیه من اینو کاملا پاک کرده بودم خودش بعد چن ماه برگشت منم تحویلش نمیگیرم زیاد میگه بیا ببینمت نمیرم اصلا..ولی عشق قدیمیه مرده شور برده 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
آفرین دقیقا ..پروفایل ست عاشقانه گذاشته بود منم گفتم برو با اونی ک باهاش ست کردی با پررویی گفت یعنی ...

ولکن بابا مردشورشونو ببرن آخرشم میرن با ی خری مثل خودشون ازدواج میکنن من اصلا اعصاب همچین آدماییرو ندارم آخرشم دیدم اون خدا مرگش بده داره اذیت میکنه ب بابام گفتم زنگ زد ب باباش حالش جا اومد دیگ زنگ نزد

ولکن بابا مردشورشونو ببرن آخرشم میرن با ی خری مثل خودشون ازدواج میکنن من اصلا اعصاب همچین آدماییرو ن ...

👍