2777
2789
عنوان

خود ، کشی

220 بازدید | 30 پست

چرا درمورد جون خودمونم اختیار نداریم 

نه خدا راهی جلو پامون میذاره 

نه از شر حرف مردم میتونیم خلاص شیم 

حتی بعد از مردن هم حرفاشون دست از سر خودمون و خانواده بر نمی دارن

من به شخصه جرئتشو ندارم بگذرون سخته ولی پوستت کُلُفت میشه 

J'aime tes cheveux enneigés pour toujours . silk for ever 💟my bob هرچی بیشتر آدمارو میشناسم سگمو بیشتر دوست دارم🐕 🤍 بیا اینجا بنویس برات نادعلی بخونم 🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس اسی کوووووو

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️

در دروازه رو میشه بست اما در دهن مردمو نه ... فقط باید بیخیالی طی کرد  و نسبت به حرفاشون بی اهمیت ... هر جور رفتار کنی یه حرفی پشت سرته  هر کاری کنی اگه بخای باب دل خودت زندگی کنی  کلی کنایه و حرفایه من در آوردی  پشت سر آدم در میان بهتره که بی توجه باشی ...  زندگی خیلی از آدما با همین حرفا میگذره در حالی که  روزی به دل خودشون نتونستن زندگی کنن بخاطر این حرفایه خالهزنکا 

این روزها برای بیقراری دلم [و تواصوالبصر ]میخوانم🌹❤

بدمرگ جنازموبندازتودستشویی یابدن سگ بخوره  مهم نیس چه برسه حرف مردم،تواروپاخودکشی خودخاسته هس باسه افرادی که بیماری ناعلاج دارن قبل مرگشونم یه جشن میگیرن بادوستاشون عکس یادگاری میندازن اینجاتابوعه

یه دخترخوشگله مهربونم عاشق کتابم استقلالیم تاپای جون خیلیم روشنفکرم  😋😍🤩💙💙💙💙     
در دروازه رو میشه بست اما در دهن مردمو نه ... فقط باید بیخیالی طی کرد  و نسبت به حرفاشون ...

ولی بعضی وقتاهم به دردمیخوره حرف مردم مثله الان که مانع خودکشی ایشون شده

یه دخترخوشگله مهربونم عاشق کتابم استقلالیم تاپای جون خیلیم روشنفکرم  😋😍🤩💙💙💙💙     
https://www.ninisite.com/discussion/topic/5348867/در-راستای-همه-ی-تاپیکهای-خودکشی-ببینید-بعد-از-خودک ...

من همین الانشم زجر میکشم

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!
من همین الانشم زجر میکشم

دوستان!

عزیزان همدل !

زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی ، بسیار کوتاه ، بسیار فرعی و بسیار ریز و گذراست.

همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.

برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم و خوبی کنیم.

و هرچند این زندگی بسیار کوتاه است اما بسیار پرثمر خواهد بود تنها و تنها اگر سختی های زودگذر برای خوب ماندن و بد نشدن را تحمل کنیم و خوب و مهربان ازاینجا برویم.

زیباترین چیزهایی که حتی تصوری از آن نداریم در انتظار ماست. تنها اگر برای خوب بودن، خوب ماندن و خوب رفتن، قدری صبر و حوصله کنیم.

خیلی زود  میگذرد.

در مقابل ابدیت و عمرِ بی نهایتِ بَعدیمان ، عمرِ این زندگی عاریه ای حتی به قدر پلک زدنی هم نیست

ولی بعضی وقتاهم به دردمیخوره حرف مردم مثله الان که مانع خودکشی ایشون شده

اون که بله... حرفایه بقیه یه جورایی دخالت و سرک کشیدنه من اول متوجه موظوع نشده بودم 

آدمی تا زندس باید زندگی کنه... خودکشی هم این روزا خز شده... آدم باید دلشو داشته باشه تو این مشکلات زندگی کنه چون حقه یه انسانه و تا زمانی که خدا زمان مرگو نداده نباید دست به خودکشی بزنه ... خودکشی به چه قیمتی.. به قیمت  پشیمونی بعد از انجام اینکار... 90درصد آدما پشیمونن چرا نموندن تا زندگی کنن... 

این روزها برای بیقراری دلم [و تواصوالبصر ]میخوانم🌹❤