2789
عنوان

کرونا 😢

111 بازدید | 8 پست

من بچه خواهرم استفراغ کرده بود بعدشم خوب شده بود فک کنم شیر خورده بود اینجوری شده بود بعد امروز مامانمو خواهرم میخاسن خونمو خونه تکونی کنن باردارم نمیتونم اومدن انجام بدن

بعد من همش فک میکنم که بچه خواهرم کرونا داشته .بنظرتون کرونا بوده ؟😢😢😢‌

من چندماه پیش گرفتم یه چهار ماهه پیش 

یعنی ممکنه دوباره بگیرم؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اووو دیگه هر استفراغی کروناست😳 😳!!!!بعدم شما که گرفتی احتمال دوباره گرفتن ناچیزه اگه اینطور نبود پس واکسنا بیخوده نگران نباش استرس از هرچیزی بدتره

اللهم عجل لولیک الفرج .سید محمد رضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم 😍😍😘😘 نی نی یار جون میشه کاربریمو برگردونی لطفا من که چیزی نگفتم قول میدم دختر خوبی باشم
۶ تا ۹ ماه. نمیگیدی

اینطورم نیس اخه فامیل ما کمتر از فاصله  ۳ ماهه بین کرونای قبلی دوباره مثبت شده

یکی از دوستای پزشکم میگفت همکارم هنوز دوماه نشده باز مثبت شده

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

اینطورم نیس اخه فامیل ما کمتر از فاصله  ۳ ماهه بین کرونای قبلی دوباره مثبت شده یکی از دوستای پ ...

اونا تو محیط درمانین که آلودست نه این بنده خدا تو خونه

اللهم عجل لولیک الفرج .سید محمد رضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم 😍😍😘😘 نی نی یار جون میشه کاربریمو برگردونی لطفا من که چیزی نگفتم قول میدم دختر خوبی باشم