2789
عنوان

کرونا 😢

111 بازدید | 8 پست

من بچه خواهرم استفراغ کرده بود بعدشم خوب شده بود فک کنم شیر خورده بود اینجوری شده بود بعد امروز مامانمو خواهرم میخاسن خونمو خونه تکونی کنن باردارم نمیتونم اومدن انجام بدن

بعد من همش فک میکنم که بچه خواهرم کرونا داشته .بنظرتون کرونا بوده ؟😢😢😢‌

من چندماه پیش گرفتم یه چهار ماهه پیش 

یعنی ممکنه دوباره بگیرم؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اووو دیگه هر استفراغی کروناست😳 😳!!!!بعدم شما که گرفتی احتمال دوباره گرفتن ناچیزه اگه اینطور نبود پس واکسنا بیخوده نگران نباش استرس از هرچیزی بدتره

اللهم عجل لولیک الفرج .سید محمد رضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم 😍😍😘😘 نی نی یار جون میشه کاربریمو برگردونی لطفا من که چیزی نگفتم قول میدم دختر خوبی باشم
۶ تا ۹ ماه. نمیگیدی

اینطورم نیس اخه فامیل ما کمتر از فاصله  ۳ ماهه بین کرونای قبلی دوباره مثبت شده

یکی از دوستای پزشکم میگفت همکارم هنوز دوماه نشده باز مثبت شده

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

اینطورم نیس اخه فامیل ما کمتر از فاصله  ۳ ماهه بین کرونای قبلی دوباره مثبت شده یکی از دوستای پ ...

اونا تو محیط درمانین که آلودست نه این بنده خدا تو خونه

اللهم عجل لولیک الفرج .سید محمد رضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم 😍😍😘😘 نی نی یار جون میشه کاربریمو برگردونی لطفا من که چیزی نگفتم قول میدم دختر خوبی باشم