2777
2789
عنوان

متفاوت😄😉💙🍭

| مشاهده متن کامل بحث + 21087 بازدید | 4726 پست
گفتمت 🤦🏻‍♀

ببینم چیجوری شد

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
😐😐😐

دیدم دیگه پیاماتونم حذف‌کردین😏

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐😐

ببین نگین تو پست گذاشتی«گفتمت دیگه»من کلمه دیگه رو حذف کردم ریپت زدم شد اونجا که نمیخوای چیزی از جملت تو ریپ معلوم شه اون کلمه رو پاک کن ریپ بزن بقیه جملع رو

متوجه شدی

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
ببین نگین تو پست گذاشتی«گفتمت دیگه»من کلمه دیگه رو حذف کردم ریپت زدم شد اونجا که نمیخوای چیزی از جمل ...

خو قشنگ بگو

من اون پستتو چون اعلانش نیمد ندیدم

نمیخواد بابا

😐

من فلنی برم😘

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

خو قشنگ بگو من اون پستتو چون اعلانش نیمد ندیدم نمیخواد بابا 😐 من فلنی برم😘

اونیکی اولش  کلمه د....پاک کردم درست ریپ خورد بعد یک کلمه رو اشتباه تایپ کردم ویرایشش کردم دیگه ریپ نخوردی خراب شد بخاطر همون ندیدی

برو عزیزم منم برم بخوابم😘👋

اونیکی اولش  کلمه د....پاک کردم درست ریپ خورد بعد یک کلمه رو اشتباه تایپ کردم ویرایشش کردم دیگه ...

قربونت

شبت بخیر❤❤❤❤

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

منم دل ندارم ترکیدن جوون ببینم خیلی دلخراشه😢😢

به لطف این برادرا که گزارش خوردن نی نی یار تاپیکو خونده به جذاب پیام داده یه کاربریتو بگو ببندم

مرگ بر....

استغفرالله😭😭😭

چه وضعشههههههه

من بدبخت قربانی شدم

زهوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد 
هرکس از من ناراحته بگه قبل مردن حلالیت بگیرم

مرض😐 من بمیرم ، این حرفا چیه میزنی ؟

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

هرکی از من ناراحته بهم بگه رفقا🌺💖

دم عیده باید دلامونو خونه تکونی کنیم🌺

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم