2777
2789
عنوان

متفاوت😄😉💙🍭

| مشاهده متن کامل بحث + 21086 بازدید | 4726 پست
حالا چون خیلی بخشنده و رئوفم میبخشمت😌❤️

گووووگوووووولى

ولى ناموسن خرابت شدم

آواى روزهاى سختى😅

به چ سرعتى در صدده حلع مشكل براومد😄

نيكوووووو ياد بگير

فقط دم دراز كردى

درداش تو سرت😕

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نيكو اجازه ميدى تاپيكتو گزارش بزنيم؟؟؟؟؟

نه😐😐😐😐😐😐😐

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نه😐😐😐😐😐😐😐

ب تخمع چشمع چپم😐

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
ب تخمع چشمع چپم😐

چی شد این جا 😐😐😐😐😐

@ماه_تنها @avakin  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

گووووگوووووولى ولى ناموسن خرابت شدم آواى روزهاى سختى😅 به چ سرعتى در صدده حلع مشكل براومد😄 نيكو ...

قربونت بشم💕

شماره بود سر شماره دوستام حساسم

غیرتی میشم

دیگه دیگه😏😌

من کلا وجودم پر از حس امنیت.مهر.محبت.زیبایی.شادی.آرامشه😌😌😂😂😂

بیخیال بدی های جهان بخند🦋
چی شد این جا 😐😐😐😐😐 @ماه_تنها   @avakin    

هيچى

دير رسيدى

ته ديگشم خورديم

یچیزی میخوام بهت بگم چون این روزا شدیدا موضوعات مربوط بهت میبینم عصبی میشم دختردایی پدرم ۲ماه بعد ع ...

سلام

کدوم موضوعات😳🤐🤐🤐🤐🤐

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
چی شد این جا 😐😐😐😐😐 @ماه_تنها   @avakin    

حل شد بابا 

شیما از رو شوخی شماره یه بخت برگشته رو گذاشت 

تموم شد رفت

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
هيچى دير رسيدى ته ديگشم خورديم

بگو

نی نی یارچرا تگ کردید

چی گفتی باز

کلمپیچ شد اینجا ایح ایح ایح😂😂

بگو