2777
2789
عنوان

متفاوت😄😉💙🍭

| مشاهده متن کامل بحث + 21080 بازدید | 4726 پست
@نی_نی_یار_شب   سلام عزیزم خسته نباشی اگر امکانش هست میشه این پستی که ریپلای کردم  و ...

پاااااكش كن تا نيومده

خالى بستممممم😶😶😶😶😶

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
تقصيره نيوشا شد حالا چيكار كنممممم     بياين گزارش بزنيم تاپيك بتركه🤯🤯🤯🤯برش ندارن ل ...

چیکار کردی ؟؟؟؟؟؟

صبر کن پستت ده تا گزارش بخوره میره 

نیاز نیست کله تاپیک بترکه

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کردی ؟؟؟؟؟؟ صبر کن پستت ده تا گزارش بخوره میره  نیاز نیست کله تاپیک بترکه

شوخيع ساده اى بيش نبود😶

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

@avakin بپاااااك اون پستتووووووو آواااااااا الكى گفتم😐

بیشور قهرم    

😶

خب

....

🤭

من معذرت

خوبه؟؟؟؟

یازده و چهل و شیش دقیقه هم میتونی پاکش کنی 

نه حل شد😐😆

هرکس از من ناراحته بگه قبل مردن حلالیت بگیرم

یچیزی میخوام بهت بگم چون این روزا شدیدا موضوعات مربوط بهت میبینم عصبی میشم

دختردایی پدرم ۲ماه بعد عروسیش متوجه شد لوسمی حاد داره و تقریبا میشه گفت همه ازش قطع امید کرده بودن 

چقدر به همسرش اصرار کرد بیا جدا شیم حیفه تو همسرش قبول نکرد

خداروشکر فکرکنم ۷سالی از این موضوع میگذره چندین بار شیمی درمانی و پرتو درمانی شد چقدر تو بیمارستانا بستری بود و انواع ازمایشا روش انجام شد ولی طاقت اورد و زندگیشو نجات داد

چندوقت پیش گفت تو فکر بچه دار شدنه 

دخترجون ادمی که کسی فکر نمیکرد سال بعدش ببینه جنگید موند و الان فکر بچه دار شدنه به خودت بیا جوونی سنی نداری بخاطر خودت و پدرت بجنگ که بمونی

من مطمئنم تو ازپسش برمیای و زندگیت قشنگتر از همیشه میشه💛

باور کن میتونی.امیدوارم یروزی خبرخوش سلامتی کاملت بشنوم

‏اگر میدونستید آدما به عوض‌شدنِ دمای چایی و‌ قهوه‌شون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحه‌دار شده‌ی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتون‌رو به کسی نمیگفتید