2777
2789
عنوان

متفاوت😄😉💙🍭

| مشاهده متن کامل بحث + 21086 بازدید | 4726 پست
بیاد کلفتیتو کنع فرزندم/ کاریش نداریم/ عین نوکر/ عین کوزت/ @newsha_    

هه چجور دلتون میاد من با این دستای همچو ماهم بیام کلفتی شما نره خرا رو بکنم؟😑😑🔪

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
😐😐

عجب سکوتی/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیگی خجالتیم؟/ ویییی/ عاشخم شدع/ @نیکی0     نگا همینجوووووری عین مورو ملخ از ...

تو بابايى؟؟؟؟😐

من همجنس باز نيتم

متاسفم😕

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
يس يس چيه خوشالى؟؟؟؟م كار بلدى ميخواماااا گفتع باشم😐 خرم خاكستريه    

کار بلد چیع/

من مرد رویاهاتم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
جدی جدی باشع/

مغسییییییییی  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

زنمی وظیفتع/

من کاری نکردم ک تو اول شروع کردی

خب حالا كع گذشته از اون وقت سه ماه حدوداً

همش خاطره شد  

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

نیوش بیا منو‌تو مزدوج شیم با هم این شوهر نمیشه😜😂

زهوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد 
پس چی میشع؟/

با کلاس باید باشه 

قنداق مد نیست  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

تو بابايى؟؟؟؟😐 من همجنس باز نيتم متاسفم😕

مگ توم مردی؟/

خاااعک/

برو برو/

بی چشمو رو/

@نیکی0  

انقد بابات جذابع همجنساشم بش چشم دارن/

کیع قدر بدونع/

نمیگی خجالتیم؟/ ویییی/ عاشخم شدع/ @نیکی0     نگا همینجوووووری عین مورو ملخ از ...

اون هیزه ولش کن 

از همه خوشش میاد نکبت

@ماه_تنها  مرضیه بیا این شیما نکبتو جمع کن از این وسط

با کلاس باید باشه  قنداق مد نیست    

ولمون کووووو بااااا/

برات دامن میگیرم بزززرگ ب جااااا گهوارع تازع/

تو دامن بخابونش/

هع/ ارع مشخصه ی سالع ب من سرویس ندادی ضعیفع/ دل بدین ب کااااار/ دلللل/

هه تو رخت خابتو جدا کردی بعد من بهت سرویس نمیدم؟  

ی بار شد بیای بگی نیوشم خانومم چراغ خونم امشب شب جمعس بیا ی حرکتی بزنیم؟؟  

خاااااعک واقعاا خاااک تو سرمن با این شوهر تربیت کردنم😑

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
خیلی نکبتیییی آشکارا  نهان😒😂 چیش قشنگه 💔😂

اونجورى قشنگتره هااااا😆😆😆

موبينا😍قشنگه

اولين موبينايى كع دارم باش حرف ميزنم

احساساتى شدم