2777
2789
عنوان

متفاوت😄😉💙🍭

| مشاهده متن کامل بحث + 21086 بازدید | 4726 پست
عاخ بسیار گشاد میباشم/

ناموسا درستو بخون باشه؟  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اعی درد  ب جای اینکه بگی سوگولیتم میگی عین کلفت کار میکنه😑😂😂🔪 ولی ماشالا ماشالا چشم ...

هع/

ارع مشخصه ی سالع ب من سرویس ندادی ضعیفع/

دل بدین ب کااااار/

دلللل/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قنداق هم بنویس تو لیست/

بچه من قنداقی نمیشه  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

مبینا یعنی اشکارا💔😂 معنیشم عین اسمش مزخرفه😑😂😂😂

اَشك آرا؟؟؟

يعنى گريه كن اشكت آرايش و پيرايشتع؟

خوجملت ميكنه؟؟؟

ن اسمت كع قشنگه😻

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
ناموسا درستو بخون باشه؟    

جدی جدی باشع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
بچه من قنداقی نمیشه    

پس چی میشع؟/

آلااااهى خودا خوداااا خب توام اذيت كردى😐

من کاری نکردم ک

تو اول شروع کردی

دیدع گفتم دلت گیرع پیشم/

بله بلهههههه 

تنگ بود گير كرد

حالا كى ميتونه درش بياره🤪

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
بله بلهههههه  تنگ بود گير كرد حالا كى ميتونه درش بياره🤪

نمیگی خجالتیم؟/

ویییی/

عاشخم شدع/

@نیکی0  

نگا همینجوووووری عین مورو ملخ از بابات خاسگاری میکنن/

بیاد کلفتیتو کنع فرزندم/ کاریش نداریم/ عین نوکر/ عین کوزت/ @newsha_    

بیاد ماساژم بده برا شروع  

اَشك آرا؟؟؟ يعنى گريه كن اشكت آرايش و پيرايشتع؟ خوجملت ميكنه؟؟؟ ن اسمت كع قشنگه😻

خیلی نکبتیییی

آشکارا 

نهان😒😂

چیش قشنگه 💔😂

زهوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد 
یس یس/ جلو جمع خاسگاری میکنی..واعو تو کچل سوار بر خر زردمی    /

يس يس چيه

خوشالى؟؟؟؟م كار بلدى ميخواماااا گفتع باشم😐

خرم خاكستريه  

بشکنه این دست ک نمک ندارع    

از کجا بشکنه؟

از مچ؟

از ساعد؟

از آرنج؟

از بازو؟

از‌کتف؟

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
چكع چندم بود  تو توهم دو س روزو گذروندم    

یه هفته شیما