2777
2789
عنوان

متفاوت😄😉💙🍭

| مشاهده متن کامل بحث + 21086 بازدید | 4726 پست
 تفنگ ابپاش بدم؟

ن از اونا دارم بزرگشو دوتا 😒🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگـــارم نگـــارم ز طُ يادگارم جنونيست كع دارمو غمع بيشمارم...💔 حالا چى؟؟؟😐

اوهوووو/

زبونشو نگا/

فکر میکنم حالا/

جواب قطعیو میدم بت/

میدونم داری جلو جمع ازم خاسگاری میکنی/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
عاخ بسیار گشاد میباشم/

چ گشاده خوجملى🧿😻

با اون لبااااش😈

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
نیکا تو هم بذار عکستو

من میترسم 

بچه ها میدونن   

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

چقد ناز عصبانى ميشى😻 بخشيدمت مگع ميتونم دخملع برفى رو نبخشم؟؟؟؟❄️💜

چی رو بخشیدی ؟

مگ چیکارت کردم؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اوهوووو/ زبونشو نگا/ فکر میکنم حالا/ جواب قطعیو میدم بت/ میدونم داری جلو جمع ازم خاسگاری میکنی/

سينگلى؟؟؟؟😈

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
نیوش سلیطس برا خودت    

بیاد کلفتیتو کنع فرزندم/

کاریش نداریم/

عین نوکر/

عین کوزت/

@newsha_  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
چ گشاده خوجملى🧿😻 با اون لبااااش😈

دیدع گفتم دلت گیرع پیشم/

اشتباه گرفتی خانوم مزاحم نشو

بشکنه این دست ک نمک ندارع  

فداسرت/ غم نخور مادر زیاد هس کلفتی کنع برات نمونش نیوش وحشی/ عین کلفت میگم دورت بگردع/ زن چهارممع ...

اعی درد 

ب جای اینکه بگی سوگولیتم میگی عین کلفت کار میکنه😑😂😂🔪

ولی ماشالا ماشالا چشم حسود کور از خونه و خونه داری هیچی کم ندارم خوشبحالت نگار  

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
چی رو بخشیدی ؟ مگ چیکارت کردم؟

چكع چندم بود 

تو توهم دو س روزو گذروندم  

سينگلى؟؟؟؟😈

یس یس/

جلو جمع خاسگاری میکنی..واعو تو کچل سوار بر خر زردمی  /