2777
2789
عنوان

متفاوت😄😉💙🍭

21086 بازدید | 4726 پست

سلام 😊 خوبید؟🥰😍💋🍭

نمیدونستم عنوان چی بزنم که خدا رو خوش بیاد آخرش شد این 🙄🤦‍♀️

امشب میخواستم تاپیک دورهمی بزنم اما به دلایل زیادی منصرف شدم 😁🎈(البته تو همین تاپیک گپ و گفت برقراره😉😌💜)

اینجا مجازیه اما بار ها و بار ها مطمئنم از هم رنجیدیم🤦‍♀️☹

میگم اینجا کسی از من ناراحته؟ اگه هست بگه لطفا😁💋 شاید بتونیم با هم حلش کنیم 🥰

شما هم اگه کسی رو ناراحت کردید به حق یا نا حق تگش کنه که ناراحتی ای بینتون نباشه در آستانه سال نو😜😇 این حتما به معنی دوستی نیست یا حتی معذرت خواهی فقط ناراحت نباشید از هم😉❤

خودمم تگ میکنم 😊😎

فعلا دوستامو تگ کن بعد بقیه 😝💎

@queen_of_hearts  

@ایسان234  

@zemestoon96  

@delaram2003  

@______negar______  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

سلام مرسی بابت این تاپیک😄💕

هرکی از من ناراحته یا دلخوره لطفا بگه بهم از دلش در بیارم دوست ندارم ازم دلخور باشین😇

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@avakin   تگ کن بقیه رو من دیگه تگ نمیکنم

@کاپ_کیک_عصبانی    

@اسحاقم    

@دلوینت    

@twinkelgirl  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

سلام مرسی بابت این تاپیک😄💕 هرکی از من ناراحته یا دلخوره لطفا بگه بهم از دلش در بیارم دوست ندارم ا ...

من 😃😃😃

هرکس از من ناراحته بگه قبل مردن حلالیت بگیرم

مردن چیه عههههه

هرکیو ناراحت کردم بیاد بگه تا دوباره ناراحتش کنم من حافظم خوب نیست قطعا اون بار اول هم حقش بوده پس ...

😑😑😑😑😑😒😒😒😒😒😒😒 یه بار اومدم کار خیر کنماااا