2777
2789
عنوان

متفاوت😄😉💙🍭

| مشاهده متن کامل بحث + 21051 بازدید | 4726 پست

@آناتا  عزیزم از ما رنجیدی و ناراحت شدی دلم نمیخواد کسی ازم ناراحت باشه 😇💎💜🍭

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا اهالی سایت روی دیدن مارو ندارن/ ولی در کل کسی کاری بام نداشتع باشع کاری ندارم باش/ سرتون تو لا ...

من دلخورم ازت اصغر تو نبود سوگلیت بازم زن گرفتی عر  

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍
مرسی از تگت  من از هیچ کس ناراحت نیستم  اگه کسی ناراحته بگه بهم 😔

تو ک عشقی مگ میشه ازت ناراحت شد😑😑😑🍭🍭🍭🍭

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

@کاپ_کیک_عصبانی   @مائده6525221   @fatishko80   @turk_asana  

ممنووووونم که به یادم بودی😍✌

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

بچه ها من با خیلیا دعوا کردم ولی یاد ندارم اسمشونو    چ کنم خ

از اونجایی که ادم رئوف بخشنده ایم

من میبخشمت که 

جذابیتم و نپذیرفتی اوندفعه  

بیخیال بدی های جهان بخند🦋
سلام مرسی بابت این تاپیک😄💕 هرکی از من ناراحته یا دلخوره لطفا بگه بهم از دلش در بیارم دوست ندارم ا ...

من ناراحتم عاقا شاکیم.ی هفتس غدای سرحال ب من ندادی.ب وظایفت عمل نمیکنی ضعیفع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/