2777
2789
عنوان

متفاوت😄😉💙🍭

| مشاهده متن کامل بحث + 21051 بازدید | 4726 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا اهالی سایت روی دیدن مارو ندارن/ ولی در کل کسی کاری بام نداشتع باشع کاری ندارم باش/ سرتون تو لا ...

نگار یه بار بخاطر من تعلیق شدی هنوز عذاب وجدان دارم 😑

امیدوارم ناراحت نباشی ازم 💙💙💙

اون موقع زیاد نمیشناختمت نه تو منو نمیشناختی نه من تو رو 

اما معرفتی گذاشتی که شاید خیلی از دوستای قدیمیم نمیذاشتن😊

میخوام بگم خیلی عزیزی برام 😇😇😇

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

تو ک عشقی مگ میشه ازت ناراحت شد😑😑😑🍭🍭🍭🍭

اخمات چیه 

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
نه خیرم هیچ واقعیت نیست  تو برا من بازم باید نوه بیاری    

از نگار حاملم🤨🤨🤨🤨🤐🤐🤐🤐🤐

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
از اونجایی که ادم رئوف بخشنده ایم من میبخشمت که  جذابیتم و نپذیرفتی اوندفعه    

بیا گمبرو از جلو چشام تا نزدم خورد خاکشیرت نکردما  

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍
چرا نیستن تا از من معذرت بخوان هاااااااااا😆😂😂😂😂

لغو دوستیت کردم 

چند وقت هم باهات حرف نزدم ببخشید دلی

بوس رو اپت 💋💋

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من ناراحتم عاقا شاکیم.ی هفتس غدای سرحال ب من ندادی.ب وظایفت عمل نمیکنی ضعیفع/

بشین بینیم بابا 🙄😑😑

پس چی میریزم من  تو اون شکمت که اندازه شکم خرس شده 😑😒

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍
وظیفه بود😗❤️

فدات😘

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

@کاپ_کیک_عصبانی     سوگل نمی دونم از دلت در اوردم یا نه ولی بازم ازت معذرت میخوام   ...

@کاپ_کیک_عصبانی  منم با تو کم قهر و دعوا نکردم شاید اولین دوست نی نی سایتیم تو باشی😄 دلم نمیخواد ازم ناراحت  باشی😍😍💙💙💋💋