2777
2789
عنوان

متفاوت😄😉💙🍭

| مشاهده متن کامل بحث + 21051 بازدید | 4726 پست
ممنووووونم که به یادم بودی😍✌

سلام خوبی 😍😍😍💙💙💋💋💋

تو از من ناراحت نیستی؟ ☹☹🤦‍♀️🤦‍♀️

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخمات چیه 

دیگ سرتو ننداز پایین باشه؟ 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

از نگار حاملم🤨🤨🤨🤨🤐🤐🤐🤐🤐

تو غلططط می‌کنی از شوهر من حامله ای ععع من خودم ازش حاملم 🤰🤰

@______negar______   توهم فقط این و اونو حامله کن 😒😒😒😒🤰🥺

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍
سلام خوبی 😍😍😍💙💙💋💋💋 تو از من ناراحت نیستی؟ ☹☹🤦‍♀️🤦‍♀️

سلام ممنون تو خوبی؟😘😘😘😘😍😍😍

وا😑بزنمت😐👋

ناراحت واسه چی؟😐

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

جون دلی با حرفت خنده ام گرف 😂😂😂🤦‍♀️ عب نداره یه مدت باهات حرف نمیزنم تلافی میشه

😑😑😑 من بلد نیستم زیاد قربون صدقه کسی برم بایدم خندت بگیر 😂😂😂

@کاپ_کیک_عصبانی    منم با تو کم قهر و دعوا نکردم شاید اولین دوست نی نی سایتیم تو باشی😄 ...

نیکا ندایی میاید نکنه داریم میمیرم از ما بعید بود  

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍
دوستون دارم دوستای خوبم😍😍😘😘😘😘😘

عزیز دلمی چرا دیر پیدا کردیم؟😂😂💙💙💙

تو غلططط می‌کنی از شوهر من حامله ای ععع من خودم ازش حاملم 🤰🤰 @______negar______     ت ...

😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
سلام ممنون تو خوبی؟😘😘😘😘😍😍😍 وا😑بزنمت😐👋 ناراحت واسه چی؟😐

مرسییییی😍😍💋💋💋

نمیدونم دارم از همه حلالیت میگیرم دیگه🙄🙄🙄😶😶😶😶