2777
2789
عنوان

متفاوت😄😉💙🍭

| مشاهده متن کامل بحث + 21055 بازدید | 4726 پست
ممنووووونم که به یادم بودی😍✌

سلام خوبی 😍😍😍💙💙💋💋💋

تو از من ناراحت نیستی؟ ☹☹🤦‍♀️🤦‍♀️

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخمات چیه 

دیگ سرتو ننداز پایین باشه؟ 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

از نگار حاملم🤨🤨🤨🤨🤐🤐🤐🤐🤐

تو غلططط می‌کنی از شوهر من حامله ای ععع من خودم ازش حاملم 🤰🤰

@______negar______   توهم فقط این و اونو حامله کن 😒😒😒😒🤰🥺

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍
سلام خوبی 😍😍😍💙💙💋💋💋 تو از من ناراحت نیستی؟ ☹☹🤦‍♀️🤦‍♀️

سلام ممنون تو خوبی؟😘😘😘😘😍😍😍

وا😑بزنمت😐👋

ناراحت واسه چی؟😐

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

جون دلی با حرفت خنده ام گرف 😂😂😂🤦‍♀️ عب نداره یه مدت باهات حرف نمیزنم تلافی میشه

😑😑😑 من بلد نیستم زیاد قربون صدقه کسی برم بایدم خندت بگیر 😂😂😂

@کاپ_کیک_عصبانی    منم با تو کم قهر و دعوا نکردم شاید اولین دوست نی نی سایتیم تو باشی😄 ...

نیکا ندایی میاید نکنه داریم میمیرم از ما بعید بود  

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍
دوستون دارم دوستای خوبم😍😍😘😘😘😘😘

عزیز دلمی چرا دیر پیدا کردیم؟😂😂💙💙💙

تو غلططط می‌کنی از شوهر من حامله ای ععع من خودم ازش حاملم 🤰🤰 @______negar______     ت ...

😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
سلام ممنون تو خوبی؟😘😘😘😘😍😍😍 وا😑بزنمت😐👋 ناراحت واسه چی؟😐

مرسییییی😍😍💋💋💋

نمیدونم دارم از همه حلالیت میگیرم دیگه🙄🙄🙄😶😶😶😶