2777
2789
عنوان

متفاوت😄😉💙🍭

21051 بازدید | 4726 پست

سلام 😊 خوبید؟🥰😍💋🍭

نمیدونستم عنوان چی بزنم که خدا رو خوش بیاد آخرش شد این 🙄🤦‍♀️

امشب میخواستم تاپیک دورهمی بزنم اما به دلایل زیادی منصرف شدم 😁🎈(البته تو همین تاپیک گپ و گفت برقراره😉😌💜)

اینجا مجازیه اما بار ها و بار ها مطمئنم از هم رنجیدیم🤦‍♀️☹

میگم اینجا کسی از من ناراحته؟ اگه هست بگه لطفا😁💋 شاید بتونیم با هم حلش کنیم 🥰

شما هم اگه کسی رو ناراحت کردید به حق یا نا حق تگش کنه که ناراحتی ای بینتون نباشه در آستانه سال نو😜😇 این حتما به معنی دوستی نیست یا حتی معذرت خواهی فقط ناراحت نباشید از هم😉❤

خودمم تگ میکنم 😊😎

فعلا دوستامو تگ کن بعد بقیه 😝💎

@queen_of_hearts  

@ایسان234  

@zemestoon96  

@delaram2003  

@______negar______  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

سلام مرسی بابت این تاپیک😄💕

هرکی از من ناراحته یا دلخوره لطفا بگه بهم از دلش در بیارم دوست ندارم ازم دلخور باشین😇

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@avakin   تگ کن بقیه رو من دیگه تگ نمیکنم

@کاپ_کیک_عصبانی    

@اسحاقم    

@دلوینت    

@twinkelgirl  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

سلام مرسی بابت این تاپیک😄💕 هرکی از من ناراحته یا دلخوره لطفا بگه بهم از دلش در بیارم دوست ندارم ا ...

من 😃😃😃

هرکس از من ناراحته بگه قبل مردن حلالیت بگیرم

مردن چیه عههههه

هرکیو ناراحت کردم بیاد بگه تا دوباره ناراحتش کنم من حافظم خوب نیست قطعا اون بار اول هم حقش بوده پس ...

😑😑😑😑😑😒😒😒😒😒😒😒 یه بار اومدم کار خیر کنماااا