2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 28 پست
اره بخدا باور نمیکنی دارم دیونه میشم هیچکی به حرفام اهمیت نمیده

دقیقا من به مامانم میگم می‌خوام خودکشی کنم اصلا محل نمیزاره این بی محلی انگیزمو واسه خودکشی بیشتر میکنه

اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج ✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نده اهمیت،ب پشمت بگیر😂والا،انگار ب دنیا اومدی ک برا بقیه مهم باشی،خودت مهم باش واسه خودت،انقد مه ...

نمیدونم والا از صبح تا شب مثل یه مرده متحرک توخونه نشستم هر روز بی حال تر از همیشه ما در پدرم نمیان نگاه کنن که من مردم یا زندم

شاید خانوادت وضعیتتو نمیدونن هرکسی تو فکر کار خودشه طبیعیه براشون توضیح بده ،علت افسردگیت چیه ؟ منم داشتم دارو اینا می خوردم الان خوب شدم 

ببین در کل اگه بیکار بمونی این حالات میاد سراغت باید بیکار نباشی درسته سخته ولی هرجور شده از این حس و افکار بکش بیرون اگه گیر بیفتی دیگه نمی تونی بیای بیرون خیلیی سختت میشه همون طور که من حرف گوش نکردم و هی تو گذشته گیر کردم لب مرگ نجات پیدا کردم واقعا تنها چیزی که نزاشت من خودمو بکشم فکر به اینکه مامانم چی می کشه و عاقبت دینیش بود حالا اعتقادات شما رو نمیدونم باید ببینی به چی علاقه داری خودتو باهاش سرگرم کنی متوجهم که آدم تو این حالات دیگه هیچی رو دوست نداره ولی باید چیزی وجود داشته باشه که ترجیحش بدی سعی کن پنجره اتاقت رو باز کنی یا برس بیرون صبح ها یا عصر ها پارکی جایی که خلوت باشه اگه اعتقاد داری از نماز و خدا کمک بگیر درست رو بخون با دوستات صحبت کن من خودم نقاشی میکردم نمیدونم علاقه دارید یا نه بازم سوالی داشتید در خدمتم 🌺

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون
دقیقا من به مامانم میگم می‌خوام خودکشی کنم اصلا محل نمیزاره این بی محلی انگیزمو واسه خودکشی بیشتر می ...

مامانم میگم خودکشی میخوام کنم این زندگی چیه میخنده بابام میگم مسخره ام میکنه خدایی خسته شدم

شاید خانوادت وضعیتتو نمیدونن هرکسی تو فکر کار خودشه طبیعیه براشون توضیح بده ،علت افسردگیت چیه ؟ منم ...

خیلی ممنون بله ولی دوست دارم بهم بیشتر توجه کنند بیشتر محبت کنن خودخواه نباشن

سخته

از حرفم ناراحت نشو من شرایط تورو کاملا درک میکنم میدونم چقدر سخته ولی تو چرا باید به فکر خودکشی باشی مقصر اصلی پدرومادرتن ک باعث شدن زندگیت سخت بشه اونا باید ب فکر خودکشی باشن ک همچین شرایطی رو برات بوجود اوردن میدونم زندگی سختی داری ولی نگران نباش همیشه اینطوری نمیمونه زندگی روی خوششم بهت نشون میده شک نکن همه مردم تو ی دوره ای از زندگیشون مشکل دارن ولی بعضیا بخاطر رفتار پدرو مادر یا اطرافیانشون باعث میشه این مشکل بیشتر بشه واسشون 

از حرفم ناراحت نشو من شرایط تورو کاملا درک میکنم میدونم چقدر سخته ولی تو چرا باید به فکر خودکشی باشی ...

درسته ولی الان چیکار کنم هیچ کس درکم نمیکنه

خیلی ممنون بله ولی دوست دارم بهم بیشتر توجه کنند بیشتر محبت کنن خودخواه نباشن

چطوره که چرخه محبت رو خودت شروع کنی 😉

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون
چجوری؟

اول تو به اونا محبت کن کارایی که هیچ وقت نمیکردی یا همیشه ازت انتظار داشتن و تو انجام نمیدادی، همه داریم دیگه از این انتظارا که پدر مادرا ازمون دارن و ما انجام نمیدیم اونوقت که محبت کنی محبت میبینی 

روان پزشک رو حتما برو. متخصص درجه یک.

خود شناختی و خود درمانی هم با مطالعه آغاز کن. نوشتن و کار کردن...

حسین: ۱۹۷ سانتی متر قد، اعتماد به نفسی سر حد سقف آسمون‌؛ آرزوهای بزرگ، دستاوردهای ناچیز و کمالات اندک.