2777
2789
عنوان

افسردگی

187 بازدید | 28 پست

افسردگی دارم همش تو اتاقمم چراغو خاموش میکنم درو می‌بندم یا تو گوشی الکی میچرخم یا میخوابم هیچ کس از خانوادم نمیان بگن چته اصلا به فکرم نیستن دلم میخواد خودکشی کنم هیچ کسیو ندارم نه هیچ دوستی نه ...... مامانم همش تو آشپزخونه فکر کاراشه و با بقیه حرف میزنم و پچ‌پچ می‌کنه ولی اصن انگار من نیستم انگار مُردم 😭😭 هیچ کاری هم نمیتونم انجام بدم کسی نیس کمکم کنه 

اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج ✨

برو دکتر،دارو بخوری خوب میشی

در ثانی خودتو جوری بار بیار ک منتظر نباشی واسه کسی اهمیت داشته باشی،خودت برا خودت مهم باش،برو بگرد بچرخ لذت ببر،تنها کسی ک میتونه ب دادت برسه خودتی در هر حالی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برو دکتر،دارو بخوری خوب میشی در ثانی خودتو جوری بار بیار ک منتظر نباشی واسه کسی اهمیت داشته باشی،خو ...

هیچ جا نمیتونم برم

اول اینکه فکر خودکشی از سرت بیرون کن دوم اینکه بیکار نمون مثلا پاشو ارایش کن لباس بپوس اهنگ بزار برق ...

مامانم با زنداداشم پچ‌پچ میکنن به من محل نمیزارن

اره بخدا باور نمیکنی دارم دیونه میشم هیچکی به حرفام اهمیت نمیده

خب نده اهمیت،ب پشمت بگیر😂والا،انگار ب دنیا اومدی ک برا بقیه مهم باشی،خودت مهم باش واسه خودت،انقد مهم ک ب ی ارامشی برسونی خودتو بقیه حسرت موقعیت و ارامشتو بخورن،حق میدم بهتون حرفامو ممکنه نفهمین الان چون سن تون کلن سن بدیه،ولی همین سالاس ک اگ خدای نکرده کم کاری بشه تموم عمر حسرتش خورده میشه و میگین واای کاش فلان میکردم،الان فقد و فقد ب ساختن ی زندگی ایده ال و مستقل فک کنین و تلاش،نذارین هیچ عاملی جلوتونو بگیره،همین