2777
2789
عنوان

من عاشق یه پسر کوچکتر از خودم هستم

1035 بازدید | 47 پست

سلام من یه دختر 17 ساله هستم که به پسری علاقه دارم که 13 سالشه با این وجود از نظر فرهنگی عقلی تناسب داریم و تفاهم و علایق خاص مشابه به هم زیادی بین ما وجود داره از نظر جثه از من برزرگتره و اصلا اختلاف سن بین ما حس نمیشه...وقتی این احساس بهم روی اورد براحتی قبولش نکردم و خیلی غیر منطقی بنظر میومد ولی بعد از شیش ما تصمیم گرفتم که قبولش کنم و احساسم رو بهش اعتراف کردم ولی متوجه شدم که اون علاقه ای به من نداره و من خیلی راه ها برای فراموش کردنش امتحان کردم ولی فایده ای نداشت و ثانیه ای بهش فکر میکنم و هر شب توی خواب میبینمش با تمام بدی هاش که میدونم بازم خیلی دوستش دارم و نبودنش انگیزم رو برای زندگی از بین میبره و حالا مثل دو دوست با هم در تعاملیم و این وضعیت کم و بیش خوبه ولی تا همیشه ادامه نداره لطفا با تمام شرایط ذکر شده بهم راهکار بدید که چی کار کنم؟؟؟

😐پشم هایم 

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه پسر ۱۳ ساله (که تو سن بلوغه ) صورت جوشو و دماغ گنده و صدای خروسی به چیش علاقه پیدا کردی

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
بیشتر ببینید