2777
2789

سلام

فقط یه چی بگو بااون کم کنم گیاهی

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر💗💗💗💗💗💗💗💗💗اسمان مهو نگاهت گل من 💓💓💓💓  مانده تم چشم به راحت گل من    💓💓💓 💓    هرکجا هستیو باشی گل من💓💓💓   گویم که خدا پشت وپناهت گل من💗💗💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با رقص میتونم وزن کم کنم؟+رژیم کم خوری

من بیشتر شکم دارم خیلی افتضاحه خیلی بد اندام کرده منو..درازنشست نمیخام انجام بدم 

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
من با رقص میتونم وزن کم کنم؟+رژیم کم خوری من بیشتر شکم دارم خیلی افتضاحه خیلی بد اندام کرده منو..در ...

من باقرص کم کردم بعد از قطع وزنم برگشت ول اگه قرص بخوری وبعد از قطع کردن ورزش اینا کنی میتونی نگهدار

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر💗💗💗💗💗💗💗💗💗اسمان مهو نگاهت گل من 💓💓💓💓  مانده تم چشم به راحت گل من    💓💓💓 💓    هرکجا هستیو باشی گل من💓💓💓   گویم که خدا پشت وپناهت گل من💗💗💗
عزیزم کاهش وزن و لاغری یک لبحث ذهنیه

چی

توباید یاد بگیری ذهنتو تربیت کنی که از چاقی بدش بیاد

غير اين باشه هر رژیمی بگیری برات موندگار نشده

من تخصصم همینه و دوره های آنلاین برگزار میکنم

خوبی این دوره ها اینه که با تربیت ذهنت دیگه برای همیشه اشتهای کاذبت از بین میره و همیشه به اندازه غذا میخوری

من باقرص کم کردم بعد از قطع وزنم برگشت ول اگه قرص بخوری وبعد از قطع کردن ورزش اینا کنی میتونی نگهدار

قرص یا رقص؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
اضافه وزنت چند کیلو هستش

۱۰ کیلو میشه اسم قرص بگی که واقعا تاثیر گذار باشه ممنونم