2777
2789
عنوان

تورم گلو

20354 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها .چن روزه دهنم تلخه .از دیشب یه سمت گلوم تا حنجره انگار ورم کرده از داخل .یه جوری ببخشیدا انگار خلط چسبیده درد اصلا نداره.تو بلعیدن مشکل ندارم.نمیدونم چرا اینطور شده کسی تجربه داره؟میشه آلرژی باشه؟

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر برو‌ سر سری نگیر

تا شنبه میرم دکتر.چون روز تعطیل فقط درمانگاه ها بازن.شما میگین از چی میتونه باشه؟

تا شنبه میرم دکتر.چون روز تعطیل فقط درمانگاه ها بازن.شما میگین از چی میتونه باشه؟

عفونت لوزه 

گیر کردن تیغ ماهی. پوسته تخمه آیی 

عفونت دندان ....

......

سرخ کردنی نخور

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
عفونت لوزه  گیر کردن تیغ ماهی. پوسته تخمه آیی  عفونت دندان .... ...... سرخ کردنی نخور

باشه حتما.دهنم بو نمیده اصلا.فقط انگار یه سمت گلوم از داخل باد داره

باشه حتما.دهنم بو نمیده اصلا.فقط انگار یه سمت گلوم از داخل باد داره

نگران نباش بد ب دلت راه نده .

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

منم تقریبا اینطوری شدم گلوم از بیرونه توعه نمی‌فهمم کجاشه درد می‌کنه خلط هم دارم حس بدیه خیلی ولی من نزدیک یک ماه و نیم پیش برای یه مشکل سی تی گردن دادم خداروشکر مشکلی نداشتم الان نمی‌دونم چرا اینطوریه شاید به خاطر تنش عصبی باشه چون من فکر و خیالم داشتم چند وقته

لوزه هات باد کرده؟ غدد لنفاوی گردنتو چک کن ببین بزرگ نشده؟ تکون دادن گردن برات سخت نیست؟

نه راحت گردنمو تکون میدم.چجوری بفهمم لوزم باد کرده؟ببخشید غدد لنفاوی کجا رو چک کنم؟

منم تقریبا اینطوری شدم گلوم از بیرونه توعه نمی‌فهمم کجاشه درد می‌کنه خلط هم دارم حس بدیه خیلی ولی من ...

نمیدونم برای من دیشب یه لحظ هحس کردم یه چی تو گلوم گیر کرده شاید دوثانیه شد .از بدش دیگه حسش برام موند .

جوشونده میخورم میگم شاید حساسیت چیزی باشه

نمیدونم‌.....  فقط دکتر .... نگران نباش

زیر گردنتون ، دو طرف چونه ، دو تا غدد لنفاوی ، یکی اینور، یکی اونور هست... دست بزنید ببینید چیزی غده مانند بزرگ نشده؟  یه نور و فلش هم بندازید داخل دهنتون .  اگه لوزه هاتون عفونت کنه ( بهش میگن فارنژیت ) کم کم باد میکنه . من خودم اینطوری شدم