2777
2789
عنوان

تورم گلو

| مشاهده متن کامل بحث + 20345 بازدید | 23 پست
نمیدونم برای من دیشب یه لحظ هحس کردم یه چی تو گلوم گیر کرده شاید دوثانیه شد .از بدش دیگه حسش برام مو ...

احتمالا عصبیه مال هر دومون البته به من گفت تو سی تی آلرژی هم داری خلطط برای اینه با انحراف بینی 

زیر گردنتون ، دو طرف چونه ، دو تا غدد لنفاوی ، یکی اینور، یکی اونور هست... دست بزنید ببینید چیزی غده ...

والا خودم میگم طرف راست باد کرده اما مامانم میگه حساس شدی.آخه چن روز پیش پشت پنجره اتاق خوابمون یاکریم میشینه من کثیف کاری کرده بود اونو تمیز کردم میگم شاید حساسیت اونه.

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا عصبیه مال هر دومون البته به من گفت تو سی تی آلرژی هم داری خلطط برای اینه با انحراف بینی  ...

من این چن وقت تا دلت بخاد اضطراب داشتم.الانم آزمایش کلسیم دادم لب مرزه دکتر گفته باید آزمایش پاراتیروئید بدی.این وسط این چیه نمیدونم.

اهان 

حالا اگر چیزی باشه علائم پیشرفت میکنه... شایدم چیزی نیست.

من فارنژیت گرفتم ... گلو یه طرفش درد میکرد و کم کم فهمیدم غدد لنفاویمم باد کرده 

لوزه هام دو تاشون باد کردن بشدت 

طوری که غذا به زور رد میشد

در کل اگر این باشه فقط یه پنی سیلین بزنید حله ... فقط تو خوردن دچار مشکل شدم :/

حالا صبر کنید ببینید چی میشه ... 

شاید چیزی نباشه

اهان  حالا اگر چیزی باشه علائم پیشرفت میکنه... شایدم چیزی نیست. من فارنژیت گرفتم ... گلو یه ط ...

خدا کنه چیزی نباشه من به پنی سیلیت حساسیت دارم.بعد من الان یه هفتس دهنم از نوک زبونم انگار زهر میاد بیرون.رفتم دکتر گفت دهانشویه استفاده کن.اما از دیشب گلوم یهو اینطوری شد