2777
2789
عنوان

اکانت نیکی سمیعی تعلیق شد یا نه😂

2333 بازدید | 29 پست

دوباره تاپیک فیک زده بود ویدیوشو گذاشته یوتیوب😂😂😂

ما فرت فرت تعلیق میشیم بعد اون بعد دومین بار ویدیو گذاشتن تعلیق نشده خب معلومه سایت فقط مسخره بازیه دیگه

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تعلیق شدن و نشدن اون چه تاثیری رو تو داره

وا میگم تاپیک فیک میذاره تو یوتیوب نینی سایتو مسخره میکنه به اون کاری ندارن مارو فرت فرت تعلیق میکنن

وا میگم تاپیک فیک میذاره تو یوتیوب نینی سایتو مسخره میکنه به اون کاری ندارن مارو فرت فرت تعلیق میکنن

مسخره نکرده که خودش تو ویدیو آخرش کن مسخره نکرده خودش هم ۶ ساله عضو نینی سایت اوندفعه براش اخطار اومد بار دیگه اینکار رو کنه تعلیق میشه دیگه

مسخره نکرده که خودش تو ویدیو آخرش کن مسخره نکرده خودش هم ۶ ساله عضو نینی سایت اوندفعه براش اخطار اوم ...

الان بار دوم اینکارو کرد ویدیو جدید گذاشته همین امروز باز تعلیق نشد

با فن نیکی سمیعی حرفی ندارم برو بیرون

چشم حتما چون تو گفتی میرم بیرون.سایت مال شما نیست که بگی کی بمونه و کی بره.در ضمن ما حداقل مامان بزرگ بهمون یاد داده که تو کامنتا به کسی توهین نکنیم و شعور داشته باشیم