2777
2789
عنوان

اکانت نیکی سمیعی تعلیق شد یا نه😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2382 بازدید | 29 پست

ایدیشو بذار نی نی یارم تگ کن از یوتیوب هم یه اسکرین بگیر بذار تعلیق میشه

نی نی یار که علم غیب نداره

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه نینیسایت که بد نیست تعلیقش کنه ،بدتر بیشتر دیده میشه

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

آخ که حرف دلمو زدی

فقط منتظرن حرف از گرونی بزنی یا سوال زنونه بپرسی، زودی تعلیقت میکنن. اما مثلا به گروه گزارش زنان تایپکا رسیدگی نمیکنن ، یا فیکا رو به کل مسدود نمیکنن

مهشیدم🤍 باز میشه این در ، صبح میشه این شب ، تموم میشه این درد ، صبر داشته باش...

وا میگم تاپیک فیک میذاره تو یوتیوب نینی سایتو مسخره میکنه به اون کاری ندارن مارو فرت فرت تعلیق میکنن

ببخشید الان نی نی سایت خیلی جای گل و بلبلیه!!!

بعدشم تاپیکای فیک مادر شوعر خواهر شوعر ها رو بهشون هیت داد

درضمن فی لتر شکنت رو روشن کن برو ببین ویدیوشو خودت قضاوت کن

امضا ندارم فقط حضوری امضا میدم🤝🏻😁

آخ که حرف دلمو زدیفقط منتظرن حرف از گرونی بزنی یا سوال زنونه بپرسی، زودی تعلیقت میکنن. اما مثلا به گ ...

خب مشکل همینه این بنده خدا اومد گفت نی نی سایت شبیه هر جایی هست غیر از سوال کردن راجب این جور مسائل

همین حذف تاپیک که قبلا بود الان بر داشتن هر روز داره از امکانات سایت کم میشه بعد یکی اومد ایراد های سایت رو گفت به پزتون بر میخوره

ایدیشو بذار نی نی یارم تگ کن از یوتیوب هم یه اسکرین بگیر بذار تعلیق میشهنی نی یار که علم غیب نداره

ببخشید ایشون کار بدی نکرد که بخواد تعلیق بشه

برید یوتیوب ویدیو شو ببنید قضاوت کنید مسخره کرد یا نه

هر چی گفت واقعیت بود ایراد های سایت رو گفت

اومد تاپیک فیک زد که نشون بده من فیک میزنم کلی ویو میخوره حالا یکی واقعا سوالی مشکلی چیزی داره بهش اهمیت داده نمیشه

پس زود قضاوت نکنید😉😊

ببخشید ایشون کار بدی نکرد که بخواد تعلیق بشه برید یوتیوب ویدیو شو ببنید قضاوت کنید مسخره کرد یا نه ه ...

من قضاوتی نکردم فقط پروسه رو به استارتر توضیح دادم

گفت چرا اون تعلیق نمیشه منم گفتم چیکار کنه

حالا با این کارا باز نی نی یار تصمیم میگیره طرف تعلیق بشه یا نه

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

وا میگم تاپیک فیک میذاره تو یوتیوب نینی سایتو مسخره میکنه به اون کاری ندارن مارو فرت فرت تعلیق میکنن

اول اینکه سایتو مسخره نمیکنه حالا کلا اینش به کنار که سایت مسخرس مگه گوگل واسه پاسخ سوال ها وجود نداره؟ تازه اینجا یه سری ادم میان جواب اشتباه هم بهت میگن این به کنار یه سایته این غیرتی بازیا سر نی نی سایت چیه مثلا؟