سلام سلام بچه ها، من میخوام بوتاکس کنم قبل عیدی برای بالا رفتن دم ابروم. دیروز رفته بودم یه کلینیک مشاوره بگیرم میگفت کل قسمت پیشونیت رو باید بزنی نمیشه فقط دم ابرو رو بزنیولی من پیشونیم صافه نمیخوام اصلا اونجا رو تزریق کنم! به نظرتون راست میگه؟ و میگفت دیسپورت انگلیسی اصلا موندگاری نداره و ابرو رو بالا نمیبره ولی مصپورت و دیستون که جفتشون ایرانین خیلی بهترن. لطفا اگه کسی هر کدوم از این مارکا رو تجربه کرده یا چیزی در این رابطه میدونه حتما بگه. دکتر خوبم سراغ دارین بگین، من خیلی میتوسم همینطور رو هوا برم یه جا انجام بدم بد تزریق کنه بدتر ابروم بیاد پایین . وقتم تنگه دوست جونیا چون شاغلم باید همین قبل عیدی بزنم که یه چند روز خونه بتونم بمونم تا ظاهرش عادی شه لطفا راهنمایی کنین تا هم من هم بقیه که بعدا این تاپیکو سرچ میکنن از نظراتتون استفاده کنیم خوشگلا .
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
والا تاجایی ک من میدونم دیسپورت خوبه. و یک چیزی ک هست این ک پیش بهترین دکتر هم بری ممکنه پلکت بیفته ینی احتمالش صفر نیست. نمیدونم میشه فقط دمش بزنی یا ن.