2777
2789
عنوان

ابرو خوشگلای بوتاکس کرده بیاین داخل

17846 بازدید | 48 پست

سلام سلام بچه ها، من میخوام بوتاکس کنم قبل عیدی برای بالا رفتن دم ابروم. دیروز رفته بودم یه کلینیک مشاوره بگیرم میگفت کل قسمت پیشونیت رو باید بزنی نمیشه فقط دم ابرو رو بزنی ولی من پیشونیم صافه نمیخوام اصلا اونجا رو تزریق کنم! به نظرتون راست میگه؟ و میگفت دیسپورت انگلیسی اصلا موندگاری نداره و ابرو رو بالا نمیبره ولی مصپورت و دیستون که جفتشون ایرانین خیلی بهترن. لطفا اگه کسی هر کدوم از این مارکا رو تجربه کرده یا چیزی در این رابطه میدونه حتما بگه. دکتر خوبم سراغ دارین بگین، من خیلی میتوسم همینطور رو هوا برم یه جا انجام بدم بد تزریق کنه بدتر ابروم بیاد پایین   . وقتم تنگه دوست جونیا چون شاغلم باید همین قبل عیدی بزنم که یه چند روز خونه بتونم بمونم تا ظاهرش عادی شه لطفا راهنمایی کنین تا هم من هم بقیه که بعدا این تاپیکو سرچ میکنن از نظراتتون استفاده کنیم خوشگلا    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا  تاجایی ک من میدونم دیسپورت خوبه. و یک چیزی ک هست این ک پیش بهترین دکتر هم بری ممکنه پلکت ...

واقعا؟؟؟؟ یعنی منصرف شم کلا؟ آخه ابروم زیادم پایین نیست ولی بره بالا خیلی بهتر میشه ولی آخه افتادگی پلک؟   

مرسی مهتا جون شما مصپورت زدی؟ چند وقت میمونه؟ عوارضی نداره؟ اسم دکترتم بگو اگه دوست داری

عزیزم مامانم ارایشگره مارک منظورت سفارش داده البته خودشم پیش دکتر نصیری یه بار بوتاکس کرد

نه عزیزم عوارضی نداره ..مدتش رو نمیدونم اینو بهتره با دکترت مشورت کنی،

گلم شما فقط واسه اینکه ابروم بالا بره میخوای بوتاکس کنی؟

در سکوتم صداییست**دلی باید که دریابد